Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> Kussens & plaids >> Content

Je kunt verven een Trooster

? Dekbedden bieden meer warmte en zachtheid dan een dunne deken , maar ze zijn ook duurder . Het verven van uw dekbed kan klinken als een geweldige manier om geld te besparen wanneer u wilt een kleurverandering , maar er zijn vele uitdagingen die dit moeilijker dan je zou denken te maken. Materiaal

Uw vermogen om uw dekbed verven thuis hangt grotendeels af van de stof aan de buitenkant van het dekbed. Natuurlijke vezels , zoals katoen en wol , accepteren kleur van reactieve kleurstoffen maar kunststoffen vereisen gevaarlijke chemische stoffen om kleurstof te accepteren . Als u deze reactieve kleurstoffen kunnen vinden , kunt u in staat om uw eigen katoenen dekbed verven omdat deze kleurstoffen reageren op additieven zoals natriumcarbonaat en geen warmte nodig. Zure kleurstoffen op grotere schaal beschikbaar , maar vereisen uur sudderen in bijna kokend water , zegt List de Dyer bij Eastern Michigan University. Dit is moeilijk te bereiken , terwijl het verven van een trooster te wijten aan de grote omvang .
Kleur

Als uw bed dekbed is momenteel zwart en je zou graag een witte of felgekleurde trooster in plaats daarvan , moet u een aan te schaffen in plaats van een poging om het te verven. Zodra een stof is geverfd een donkere kleur of zwart , kan niet worden verlicht zonder bleekmiddel . Zware toepassing van bleekwater schadevergoeding stoffen volgens de New Mexico State University Extension, en het verwijderen van kleuren doelbewust vergt veel bleekmiddel . Proberen je donkere dekbed bleken om het genoeg lichter te verven zal u met een vlekkerig , verkleurd bed bedekking die meer kans op scheuren tijdens regelmatig gebruik zal zijn . Begin met een wit of licht gekleurd dekbed voor succes tijdens het verven .
Neer

Donzen dekbedden presenteren de meest uitdaging als het verven als je niet wilt schade aan de dekbed vulling. Katoenen dekbedden zijn vaak geverfd in de wasmachine te helpen de kleurstof voer de stof uit de agitatie van de wasmachine . Echter , een daling van klonten en stokken samen bij het wassen in een wasmachine , volgens Overstock.com . Inweken een donzen dekbed in heet kleurstof water beïnvloedt ook de natuurlijke veren ' oliën, die de veren te houden gescheiden .
Alternatieven

Als
kopen gevaarlijk reactieve kleurstoffen en vlekken uw bad of wasmachine is niet aantrekkelijk , er is een eenvoudiger manier om de kleur van uw dekbed te veranderen . Naaien een eenvoudige dekbedovertrek kunt u elke stof die u kiest , met inbegrip van een patroon of luxe materialen te gebruiken. Het dekbedovertrek lijkt op een groot kussen dat knoppen of ritsen sluit dan een rand van het dekbed volgens Plumeria Bay. Het krijgen van een aangepaste dekbedovertrek genaaid kost ook minder dan professionele verven diensten .


From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/pillows-throws/1002010500.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.