Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> Kussens & plaids >> Content

Finish Maat voor Dekbedden

Dekbedden zijn er in vele verschillende maten , en of je naait een of winkelen voor een , zodat de jouwe zal de juiste maat voor uw bed is belangrijk. Met een juiste maat dekbed , zal u volledig worden gedekt bij het liggen in bed zonder het dekbed die helemaal aan de vloer . De ideale grootte dekbed zal de matras boven-en zijkanten bedekken en iets naar de top van het bed rok die de boxspring stichting. Twin

Standard twin dekbedden meten 64 cm breed en 86 cm lang. Soms aangeduid als een eenpersoonsbed , zijn ze het best geschikt voor een kind of kleine volwassene . Dezelfde dekbedden kan ook gebruikt worden op ligbedden , onderschuifbed bedden of een stapelbed . Langere aparte bedden zijn ook beschikbaar , de zogenaamde extra lange twin of twin XL . De dekbedden voor deze bedden meten 68 cm breed en 90 cm lang. Deze bedden voeg 5 centimeter aan de lengte en worden vaak gebruikt voor grotere tieners of op de universiteit slaapzalen.
Volledige

Volledige bedden worden soms tweepersoonsbedden. Dit waren de meest voorkomende maat bed voor koppels in de vroege 20e eeuw , maar veel groter volwassenen vandaag de dag vinden dit te klein . De dekbedden meet 78 cm breed en 86 cm lang. Soms full size dekbedden zijn niet beschikbaar in een bepaald patroon of merk , en een full /queen size meet 86 cm breed en 86 lang is verkocht voor gebruik op zowel bed maten. Dit zijn doorgaans iets groot voor een tweepersoonsbed en een beetje klein voor een queen bed .
Koningin

Dekbedden dat queen bedden passen meten 86-92 cm breed van 86-92 centimeter lang . Deze maat is de meest voorkomende bed maat uitverkocht in de VS vandaag . De meeste paren en zelfs veel alleenstaande volwassenen liever dit formaat genoeg ruimte om uit te strekken in bed hebben . De meeste grote slaapkamers en middelgrote tot grote slaapkamers zijn groot genoeg om een queen size bed te nemen. Zeer hoge of grote koppels of mensen die huisdieren hebben of kinderen slapen in het bed met hen kan een grotere kingsize bed liever .
King

De standaard koning , of Oost- koning dekbedden zijn 108-110 cm breed en 90-92 cm lang . Deze omvang past ook twee aparte bedden naast elkaar gezet , die sommige paren de voorkeur zodat de ene kant van het bed zacht en een bedrijf kan zijn. Langer en smaller California , of Western kingsize bedden , gebruik California king size dekbedden die meten 107 cm breed en 96 cm lang , hoewel deze moeilijk zijn te vinden en een gewone king trooster kan, indien noodzakelijk .
< Gebruikt worden br >

From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/pillows-throws/1002010496.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.