Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> Kussens & plaids >> Content

Hoe maak je Bekleed een Bolster

Het versterken is een cilindervormig kussen . Bolsters werden oorspronkelijk gebruikt om het faillissement van andere kussens . Nu decoratieve kussens worden gebruikt op chaise lounges en aan beide uiteinden van sommige types van banken en sofa's . Bolsters worden ook gebruikt om variatie toe te voegen aan de kussens op een bed . Bolsters kan worden gedekt te evenaren of te contrasteren met het bed bedekking of bekleding. Wat je nodig hebt
Bolster vorm
Meetlint
Stof
Schaar
Naaimachine
Draad Briefpapier van Zazzle.nl Compass
Potlood Ruler < br > Pins
Naald
Toon meer instructies
1

Meet de lengte en diameter van het versterken formulier . Voeg 1 inch aan beide metingen . Snijd een rechthoek met deze afmetingen aan de zijkanten van de bolster te dekken . Kopen van 2

Leg de rechthoek op een tafel met de juiste kant naar boven en de uiteinden die overeenkomen met de lengtemeting aan de zijkanten . Vouw de rechthoek in de helft door het brengen van de kant uiteinden samen .

Naai 3 de kanten op elkaar naaien door 1/2 inch van de uiteinden kant. Laat een 8-inch opening in het midden van de naad . U zult het versterken formulier invoegen door deze opening . Dit is de buis die betrekking hebben op de zijkanten van het versterken formulier .
4

Meet de diameter van het einde van het formulier versterken . Teken een cirkel deze diameter op een vel papier . Trekken rond de cirkel 1 /2 inch buiten het potlood lijn naar een grotere cirkel te maken. Dit is het patroon voor de uiteinden van de versterking deksel . Snij twee van de stof.

Pin 5 de cirkels aan de uiteinden van de buis met de goede kanten op elkaar . De randen van de cirkels moet zelfs bij de randen van de buis .
6

Naai de cirkels de uiteinden van de buis door stikken 1/2 inch van de randen .
7

Knip de naad van de cirkels door te snijden loodrecht op de naad om de 1 /4 inch rond de cirkel . Clip dicht bij de naad , maar niet knippen . De naden zijn het deel van het weefsel dat zich voorbij de naad .
8

Draai het deksel rechts - kant naar buiten en steek het versterken formulier .
9

Hand naaien de opening dicht .


From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/pillows-throws/1002010487.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.