Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> Kussens & plaids >> Content

Claddagh Decor Ideeën

culturele bijdragen van Schotland zijn niet beperkt tot haggis , doedelzakken en vandalisme ; het land heeft ook bijgedragen ontwerp en de inrichting motieven die een vleugje van de Schotse cultuur en kleur toe te voegen aan een woning. Claddagh is een badplaats en voormalig vissersdorp dat een weinig bekende maar aparte stijl heeft . Het is het meest bekend om de " Claddagh ring , " een symbolische trouwring, dat is aangepast aan woondecoratie. Landelijkheid

Traditionele Claddagh decor stijlen betrof het gebruik van natuurlijke , rustieke elementen , die aanleiding geven tot de iconische rieten daken en andere dergelijke elementen . Terwijl rieten dak huizen zijn meestal een ding van het verleden , kun je dat rustieke uitstraling te nemen door optuigen uw buitenruimtes met rieten dak , zoals in patio of schuurtjes .
Plaid
< p > De plaid patronen waarvoor Schotland is bekend ook voorzien in Claddagh decor . U kunt plaid passen in een aantal manieren : verf of het behang uw muren in een plaid patroon , of , als u op zoek bent naar iets subtieler , sieren de bedden en banken in uw huis met bijpassende plaid lakens en kussenslopen
.
Caddagh ring

The Claddagh ring is voorzien van een hart- bedekte kroon gemonteerd op een gouden ring , een motief dat is uitgegroeid tot een symbool van de stad . U moet prominent het beeld als u wilt een Claddagh - themed ontwerp-regeling te bouwen . Versier een kamer met reproducties - zoals schilderijen of tekeningen - van de ring , of gebruik maken van haar symbolen , het hart en de kroon , rond het huis . Denk bijvoorbeeld aan het doen van een hart - en - kroon -thema stencil patroon op de muren.
Art

gemonteerd , ingelijste schilderijen en foto's zijn een eenvoudige en effectieve manier om het uiterlijk van een kamer te verbeteren en de verschillende elementen bij elkaar te brengen . Sieren de wanden met beeldspraak van Claddagh en andere Schotse steden , zoals Claddagh iconische rieten hutten .


From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/pillows-throws/1002010484.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.