Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> Kussens & plaids >> Content

Decoreren een Mahogany Bed

Mahonie lattenbodems kan een gevoel van elegantie en rijkdom te creëren in uw slaapkamer . In combinatie met de bijbehorende meubelstukken zoals mahonie kasten en bijzettafels , kunt u het ontwerp van een warme en uitnodigende sfeer . Om uw mahoniehouten bed te vullen , gebruiken beige of crème verf op je slaapkamer muren. Als het gaat om daadwerkelijk het verfraaien van uw mahoniehouten bed , vindt u tal van mogelijkheden om je creativiteit schijnen te hebben. Wat je nodig hebt
Beddenset
Trooster
Kussenslopen
Toon meer instructies
1

Kies beige of crème bladen voor uw mahoniehouten bed . Deze kleuren zullen de donkere kleur van de mahonie evenwicht te brengen en je te laten experimenteren met meer interessante dekbedden . Kopen van 2

Gebruik een donkerbruine bed rok of hoeslaken om uw boxspring te verbergen . Deze items kan enigszins lelijk , en de donkerbruine bed rok zal de boxspring in combinatie met de mahoniehouten bedframe .

Kies 3 een trooster die overeenkomt met het algemene thema van uw slaapkamer . Voor een meer traditionele look , kies een donzen dekbed dat rood , goud of groen gebruikt . Voor een meer experimentele look ga je met een dekbed dat een plaid patroon gebruikt .
4

Varieer je kussen maten om dimensie en diversiteit toe te voegen aan uw bed . Kies twee zijden kussenslopen die overeenkomen met de trooster voor uw belangrijkste kussens.


From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/pillows-throws/1002010478.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.