Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> Kussens & plaids >> Content

Dubbelklik geschoren Flanel vs Single flanellen lakens

Flanel is een gemakkelijk herkenbare stof. Van pyjama tot plaids , is flanel geliefd om zijn warmte en zachtheid . Winter beddengoed is een perfecte toepassing voor deze gezellige textiel . Flanellen lakens houden dwarsliggers van het krijgen van de koude rillingen en houd ze comfortabel , ook. Flanel wordt vaak afgeschoven voor extra zachtheid . Dutje

Nap wordt gemaakt door het uitvoeren van weefsel door middel van rollen bedekt met kleine draden die pick-up kleine lussen van draad af en haal ze uit de stof. Het eindresultaat is een dikkere , zachtere materiaal . Ruwharige stof ook gevuld met lucht binnen hun losse draden , waardoor ze warmer . Dubbelklik geschoren flanel wordt opgeruwde aan beide zijden , terwijl de single- geschoren flanel alleen opgeruwde aan een kant .
Shearing en borstelen

Om zachtheid , enkele opgeruwde washandjes verbeteren worden geschoren . Shearing wordt gedaan door een machine vergelijkbaar met een grasmaaier . Het heeft bladen van verschillende hoogtes en snijdt de napped draden om een stapel te maken. Flanel opgeruwde aan de ene kant is slechts geschoren aan de ene kant - een geschoren - en flanel napped aan beide kanten wordt geschoren aan beide zijden - double - geschoren . Geschoren flanel wordt dan geborsteld om eventuele losse draden uit de stapel te trekken en ervoor te zorgen de paal wordt het opstaan.
Vergelijking

Dubbelklik geschoren flanel is ook dubbel - opgeruwde , waardoor het dikker en warmer dan single- geschoren flanel . Shearing maakt de stof zachter , maar als je alleen slapen op de ene zijde van de vellen , kan het niet relevant zijn voor u als beide partijen zijn zacht . Ze zijn vergelijkbaar in prijs , met variaties afhankelijk van waar u koopt en van wie . Dubbelklik geschoren flanel kan moeilijker te vinden dan single- geschoren flanel zijn. Volgens reviews van consumenten , moet een website samenstellen en analyseren van consumenten-en expert product reviews , kwaliteit flanellen lakens een gewicht van 4 gram per vierkante meter hebben , ongeacht dutten en scheren . Flanel is duurzaam in het algemeen en kan normale slijtage te weerstaan ​​.
Over Flanel

Flanel werd traditioneel gemaakt van wol , maar is nu gemaakt van katoen of synthetische vezels als ook. Flanel is gemaakt in een van beide een twill of platbinding . Volgens de Universiteit van Arizona , Frans flanel is een fijn geweven twill en slechts napped aan een kant . Suède flanel , aan de andere kant , is opgeruwde aan beide kanten en dan de nap is afgeplat , een fijn geweven textuur te creëren . Flanel werd voor het eerst geproduceerd in de 17e eeuw in Wales . Wevers van de tijd merkte hoeveel warmer wol was toen ze opgeruwde het.


From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/pillows-throws/1002010468.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.