Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> Verf & Behang >> Content

Soorten verf voor Bedroom Kasten

Wanneer u uw slaapkamer te schilderen, de vraag komt onvermijdelijk tot de vraag of je de kast moet schilderen. Bedenk hoeveel slijtage de kast krijgt bij het kiezen van welk type verf die u gebruikt . Bovendien, sommige kasten zijn open, met de binnenkant volledig zichtbaar ; u kunt versieren die naar de slaapkamer evenaren of te contrasteren met het. Verf Basics

Er zijn een paar verschillende soorten verf geschikt voor het schilderen van een slaapkamer en een kast. In het algemeen , dan hebt u een water- of oliebasis verven . Watergedragen verven zijn geschikt voor slaapkamers en slaapkamer kasten , zoals de verf bevat minder geur en droogt snel . Oliehoudende verven hebben over het algemeen een sterke geur , zijn dikker en moeilijker aan te brengen en een langere droogtijd . Zodra u beslissen over een geschikte verf op waterbasis , moet je om te beslissen over de finish . De verschillende sheens of afwerkingen zijn gloss , semi -gloss , vlak, satijn of eierschaal .
Gloss
Paint

Verf met een glans afwerking zorgt voor een zeer duurzaam en vlek - resistent oppervlak dat makkelijk schoon te maken . Niettemin, wanneer je dit soort verf aan te brengen op de muren, de lichtreflecterende eigenschappen maken fouten meer merkbaar . Het is beter geschikt voor leuningen, kasten en meubels .
Semi - Gloss Paint

Vaak gezien in keukens en badkamers , semi - gloss verf is geschikt voor veelgebruikte gebieden die veel slijtage en vingerafdrukken te ontvangen . Terwijl slaapkamer kasten - met name kinderen kasten - zijn onderworpen aan vele vingerafdrukken en slijtage , de reflecties van dit type verf kan maken maakt het beslag voor kasten en trim , in plaats van muren
< br . > Satin of Eierschaal Paint

Satin verf biedt een vuilafstotende en duurzaam oppervlak. Bovendien , deze verf genaamd eierschaal , dat uit de glans - vergelijkbaar met de glans op eieren . U kunt de weg vuil gemakkelijk afvegen met dit soort verf , die van pas komt in de kinderkamer , inclusief de kasten .
Flat Paints

geen glans of zonneschijn hier ; vlakke verven bieden een no - nonsense matte afwerking aan muren. Terwijl goed in het verbergen oppervlak gebreken , doet dit soort afwerking niet schoon zo makkelijk als satijn en glans verven . Een goed gebruikt kast zou niet zo goed profiteren in termen van gebruik en eenvoudig schoonmaken met een flatscreen verven .
Overwegingen

Gebruik de juiste rollen en borstels voor de bijzondere verf . Haal alles uit de kast voor u gaat schilderen . Neem de deur of deuren uit de scharnieren en tape rond de scharnieren en vloerdelen. Plaats druppel doeken op de vloer van de kast aan de vloer te beschermen. In het geval van een kast zonder deuren , maken gebruik van dezelfde soort verf dat u gebruikt om de rest van de slaapkamer te schilderen om het uiterlijk uniform te houden .


From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/paint-wallpaper/1002066048.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.