Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> Verf & Behang >> Content

Hoe te Schoolbord In een Wall

Het maken van een schoolbord een vaste waarde op een muur vereist speciale krijtbord verf. Deze verven zetten elk oppervlak in een bruikbare schoolbord . Gebruik de verf om een ​​groot bord voor de kamer van een kind te maken , of een klein bord in de keuken of hal om boodschappen te doen of boodschappen te volgen . De verf komen in een verscheidenheid van kleuren , uit de traditie groen of zwart van een school ruimte schoolbord aan kleuren die perfect in uw huidige interieur of aan de muur kleur , of zorgen voor een pop van onverwachte kleuren en art.Things Je
nodig schilderstape
Level
Primer
Penseel
Verfbak
Verfroller
krijtbord verf
Toon meer instructies
1

Mark uit een vierkant of rechthoekig gebied van de muur voor het bord met schilderstape of plakband . Houd een niveau tegen de randen van de tape om ervoor te zorgen dat de tape is niveau en het kwadraat zoals gewenst . Kopen van 2

Schilder een primer op de muur in de afgeplakte - in borders . De band voorkomt dat de primer zich verspreidt naar de rest van de muur en laat een scherpe rand aan het bord . Laat de primer drogen 's nachts .

Giet
3 het schoolbord verf in een lade verf. Rollen op een laag krijtbord verf in de top van de primer , met een verfroller . Rol de verf op in een richting tot een gladde vacht te creëren . Laat ze drogen voor 03:58 uur .
4

Voeg een tweede laag van krijtbord verf zodat de geschilderde ruimte wordt gelijkmatig bedekt zonder zichtbare strepen . Laat de tweede laag een nacht drogen .

Peel
5 de tape voorzichtig van de muur. Gebruik de - bord geschilderd gebied zoals u een gewone schoolbord .


From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/paint-wallpaper/1002065950.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.