Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> Verf & Behang >> Content

Ideeën voor Schilderen op Arches

Arches verschijnen als deuren , ramen en hal ruimten binnen de woning. De functie ontwerp is verdeeld in de traditionele halve ronde stijl met een duidelijke bovenste curve en de meer bescheiden vorm van Segmentschuifopening . Schildertechnieken op basis van de kleuren te versterken en mix een boog 's ' verschijning in een kamer. Bright Ideas

Arches zijn een opvallende interieur functie in een kamer. Ze kunnen zelfs meer dominant met heldere kleuren worden gemaakt . Heldere lak wordt toegepast op verschillende gebieden op en rond de boog , alle waardoor het van het gebouwde onderscheiding van de boog . Bijvoorbeeld, als de boog wordt omringd in conditie dan de trim kan worden geschilderd een felle kleur als aanvulling op de neutrale of gedempte kleuren van de muren . De binnenkant van de boog kan ook worden geaccentueerd met heldere verf of het oog geleid tot de boog door het gebruik van felle verf op de muren voorafgaand aan de boog .
Wetenschap van Subtiele
< br >

Subtiele kleuraccenten helpen om onopvallend de aandacht vestigen op bogen . Bogen schilderde slechts een tint donkerder of lichter de kleur van de aangrenzende wand veroorzaken de boog om het oog te trekken zonder op te vallen . Metallicglazuren in brons of koper verbeteren van de kenmerken van de boog trim. Bovendien kan ingetogen verfeffect worden gebruikt op bogen door het hele huis aan het decor te verenigen .
Disappearing Act

Terwijl schilderij kan niet bellen bogen verdwijnen , het kunnen worden gebruikt om het uiterlijk van een boog verminderen . De sleutel is om de bogen te mengen in de omliggende kamers . Voor bogen met trim , wordt het eerst aangeraden de bekleding worden verwijderd. Neutrale kleuren worden toegepast op de boog en de omringende muren , zodat de boog blends .
Schitterende ontwerpen

Arches hoeven niet in effen kleuren geschilderd te worden , maar kan ook worden ingericht met behulp van verschillende ontwerpen . Ontwerpen voor bogen kan worden afgestemd op de stijl van de kamer te passen , met stencils gebruikt om sterren te schilderen langs de binnenkant van een boog in de ruimte van het kind . Mozaïek of muurschildering ontwerpen zijn meer complexe projecten , maar nodigen creativiteit bij het bepalen van patroon en beeldselectie . Bogen krijgen een weelderige make-over met een vergulde ontwerp met behulp van metallic kleuren.


From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/paint-wallpaper/1002065438.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.