Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> Verf & Behang >> Content

Schilderij over Glossy Boetseren

via glossy gieten vereist planning . Hoogglans verf of glad , hoeft ruwe kunststof oppervlakken geen binding met nieuwe verf . Voor het schilderen op glossy gieten , overweeg voorbereiding noodzakelijk om bestaande glans en klaar het hout of kunststof voor de nieuwe verf te ontvangen verwijderen. Denk aan de tools die nodig zijn voor de voorbereiding en herschilderen van de vormen en de verschillende primers en verven geschikt is voor de job . Voorbereiding
Het verwijderen van de glans is een must voor schilderij op glossy gieten .

Verwijder de glans voordat u herschilderen . Glossy gieten wordt gemaakt door glanzende verf of resultaten van spuitgiet gieten van kunststof lijstwerk . Hoe dan ook , glans voorkomt dat verf zich hecht aan het oppervlak van de molding 's . Succesvolle herschilderen vereist het verwijderen van de glans . Gebruik fijn schuurpapier op licht geverfde of plastic molding . Het zal niet merkbaar krassen en groeven maken . Een andere optie is vloeibaar schuurpapier dat wordt toegepast op een doek en wreef via gieten . Oudere geschilderd molding kunnen veel jassen hebben opgebouwd door de jaren heen , waardoor de verf tandvlees wanneer geschuurd . Dergelijke zwaar geschilderd molding kan verf stripper en een speciale verf schraper gevormd om de contouren te volgen in het gieten vereisen . Raadpleeg de fabrikant van kunststof vormstukken te bepalen of bijzondere behandelingen nodig om het oppervlak goed voor te bereiden goed is ontvangen verf . Vul eventuele gaten of scheuren met stopverf , en kalefateren enige scheiding tussen de vormen en muur.
Gereedschap
Giet verf uit het blik in kleinere containers voor het schilderen.

Kies uit smalle haren borstels , trim verf pads en sponzen om de verf aan te brengen . Kies een gehoekte borstel om verf aan te brengen op de trim waar het voldoet aan de muur. Giet wat verf in een container kleiner dan het origineel verf kan wanneer u klaar om te schilderen zijn . Naast kleiner en gemakkelijker te hanteren , deze praktijk blijft vochtig of vuil die leidt tot de borstel verontreinigt de verf nog in het blik . Houd een natte lap handig te vegen druppels en toevallige uithalen van muren. Een adembescherming kan noodzakelijk zijn bij het werken met olie gebaseerde primer en verf , vooral als de schilder heeft elk masker of allergie problemen . Voer een kleine elektrische tafel ventilator tijdens het schilderen om lucht te houden circuleren en helpen duwen de verf geur uit de kamer .
Paint
Herschilder gieten met een lichtgekleurde , hoge - gloss verf om het contrast tussen de vormen en muur geven .

Kies de kleur en glans van de bovenste verflaag . In het algemeen , lichter gekleurde gieten met een zware glans maken molding pop . In het geval van kroonlijsten, hoogglans lak maakt het plafond kijken hoger , het creëren van de illusie van een grotere ruimte . Lichtere kleuren op sierlijsten rond een kamer lijken te verdiepen de muur kleur , mee te pronken om zijn grootste effect . In een monochroom kleurenschema , gebruik dan een vlakke wand verf en vertrouwen op hoogglans olieverf of email om het contrast voor het gieten bieden .
Application
Gebruik een hoek borstel om te schilderen vormen op de muur lijn .

Prime het gieten alvorens een top coat . Behandel geschuurd of ontdaan lijstwerk van hout als nieuw hout. Gebruik alleen olie gebaseerde primers en aflak op hout of latex merken die specifiek zeggen dat het watergehalte in het water basis niet zal leiden tot houtvezel te zwellen. Overeenkomen met de primer aan de top coat . Bij gebruik van een latex primer , ook gebruik maken van een latex toplaag . Vermijd het mengen van olie - en waterbasis primers en aflakken , zoals olie gebaseerde primers soms veroorzaken watergedragen deklagen te borrelen . Overschilderen geschuurd plastic met verf speciaal ontwikkeld voor het verlijmen van kunststof oppervlakken. Gebruik getinte primer als de voorgenomen toplaag heeft een sterke kleur. Werk snel droog randen te voorkomen . Schilderij over droge randen verhoogt de kans op verf afbakening lijnen die zichtbaar blijven nadat de taak is voltooid .


From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/paint-wallpaper/1002010412.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.