Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> verlichting >> Content

Stapelbed Verlichting Tips

Stapelbedden zijn een functioneel alternatief voor de traditionele bedden in een kleinere slaapkamer of een kamer die moet worden gedeeld door broers en zussen . Bij het decoreren van een kamer met een stapelbed , vergeet niet dat kinderen moeten verlichting voor huiswerk en spelen . Afneembare verlichting opties kunnen gemakkelijk worden veranderd in de toekomst als u het ontwerp van de ruimte opnieuw en verwijder de stapelbedden . Safety Issues

Plaats nooit een stapelbed in de buurt van een overhead lamp of ventilator aan het plafond als gevolg van de mogelijkheid van de kinderen op het bovenste bed raken hun hoofd of zichzelf branden op een hete gloeilamp . Een kind dat zijn hoofd op een overhead armatuur raakt kan ook breken de armatuur , verstrooiing gevaarlijk scherpe glas rond de slaapkamer , of vallen de bovenste stapelbed .
Het plafond
< p > Het kiezen van een overhead armatuur voor een kamer met een stapelbed is niet altijd een gemakkelijke taak . Een ventilator aan het plafond is alleen een optie als de kamer is groot genoeg dat het op een veilige afstand van het bovenste bed kan worden geïnstalleerd . Zelfs dan , van mening dat de persoon om de meerderheid van de circulerende lucht en licht in de kamer van de persoon die op het bovenste bed slaapt zal zijn . Als de kamer is klein , overweeg ingebouwde verlichting of afzien van een traditionele overhead armatuur .
Taakverlichting

Sconces ingebouwd in het bed zelf of geïnstalleerd langs de muur naast het stapelbed zijn een gemakkelijke manier om stapelbed bewoners geven voldoende taakverlichting. Zorg ervoor schansen geïnstalleerd in de buurt van beddengoed niet lampen die gevaarlijk warm te krijgen gebruiken . Plaats tafellampen op bureaus , nachtkastjes of aangepaste planken naast zowel de onderste en bovenste stapelbedden aan de behoeften van degenen die slapen in beide bedden voldoen . Voor het lezen van 's nachts , te gebruiken plug-in lampen die kan worden geklemd op de rails .
Battery - Operated Lights

Om te voorkomen dat draad in extra stopcontacten of armaturen , gebruiken batterijen werkende verlichting . Attach drukknop verlichting langs de rails in de bodem van het stapelbed en langs de muur naast het bovenbed om kinderen geven een instant gloed wanneer ze het nodig hebben . Ouderwetse zaklampen zijn een andere optie als u niet wilt permanente armaturen te installeren. Zelfs als de stapelbedden gaan wanneer de kinderen verhuizen , kan de zaklampen gaan met hen als een herinnering overnachtingen lezen onder de dekens tijdens de kindertijd.


From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/lighting/1002065278.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.