Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> verlichting >> Content

Materialen gebruikt voor lampen

Met een beetje instructie en kennis - en een goedkope lamp kit van een lokale huis verbetering winkel - u kunt gewoon weer ongeveer alles wat je vindt in een decoratieve lamp . Het creëren van een lamp armatuur is een eenvoudig project . Zodra u een stekker, snoer en licht socket kit , bent u snel op weg. Het is zeer bevredigend om de perfecte accessoire voor uw ruimte te maken door het opnemen van decoratieve items in uw verlichting regeling . Hout
Een stuk drijfhout maakt een mooie rustieke lamp .

Als je een gat kan boren door een stuk hout en een stevige basis , je hebt het begin van een mooie lamp . Hout is een van de eenvoudigste materialen voor een lampvoet , omdat het makkelijk te boren .

U kunt drijfhout , hout spindels , houten dozen, houten schalen of houten vazen ​​gebruiken om een ​​lamp te maken. Enkel ben zeker om een vlakke, stabiele ondergrond te creëren voor de basis , of bevestig het stuk aan een vlakke ondergrond zodat het niet zal omvallen.
Keramiek of glas
Elke glas container kan worden omgezet in een lamp

Keramiek - . of het nu ruwe klei aardewerk of een afgewerkt glazen stuk - is een van de meest voorkomende lampvoeten . U kunt een pot , vaas of beeldhouwwerk gebruiken voor een keramische basis . Iets van belang dat kan worden verzwaard en gestabiliseerd aan de basis kan worden omgezet in een verlichtingsarmatuur .

Vergelijkbaar
tot keramiek , glas schepen bieden ook een creatieve assortiment voor de lampvoeten . De toegevoegde plezier van een glazen basis is dat je het kunt schilderen elke kleur binnen of buiten , en vul het met decoratieve schatten . De enige waarschuwing is om zorgvuldig te werken en zorg ervoor dat je een glas of keramiek beetje om het stuk voor de lamp kit boren .
Baskets
U kunt bellen een hanging basket lamp .

het creëren van een lamp uit een mand is waarschijnlijk de makkelijkste lamp project kunt u proberen . Aangezien het niet moeilijk om een ​​gat in de mand te maken , kunt u snel weer een mandje in een hanglamp ; je zult niet eens een lampenkap
nodig .

De extra bonus van het gebruik van een mand voor een lamp is dat wanneer het licht gluurt door verschillende mand weeft , werpt interessante patronen op muren en plafonds . < br . >
Metal
Bijna alles metaal kan worden omgezet in een lamp

U kunt gewoon gebruik over een metalen container in een lamp - nogmaals, vergeet niet om het te verzwaren en geven het stuk een stevige basis, zodat de armatuur zal niet omvallen.

Sommige van de metalen voorwerpen die interessant lampen maken zijn emmers, oude lantaarns , metalen kantines , messing urnen , vazen ​​of sanitaire voorzieningen . Als het gaat om het maken van een metalen lamp , bent u alleen beperkt tot uw verbeelding .


From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/lighting/1002065246.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.