Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> verlichting >> Content

Kroonluchter Verlichting op stijl

Kroonluchters zijn gebruikt als verlichting sinds de 12e eeuw . Oorspronkelijk gebruik van echte kaarsen , zijn ze ontwikkeld door de eeuwen heen tot de eerste gas te gebruiken , en nu elektriciteit aan verlichting. Eigentijdse kroonluchters worden nu vooral gebruikt voor decoratie , met het aansteken van een secundaire zorg . Verkrijgbaar in alle soorten en maten , er is zeker een perfecte stijl aan te passen met elk interieur stijl en elk interieur ruimte. Naast de traditionele kristallen kroonluchters , een eenvoudige en moderne versies zijn ook beschikbaar , variërend van sculpturale papieren versies tot kleine kleurrijke , glas versies . Verschillende stijlen en
Materialen

Hoewel kristal of glas kroonluchters zijn de meest voorkomende , kroonluchters zijn verkrijgbaar in vele verschillende stijlen . Missie kroonluchters zijn eenvoudig en rechte randen . Ze zijn vaak gemaakt met gekleurd glas en zorgen voor een warme gloed , terwijl smeedijzeren kroonluchters hebben een zwaardere , meer traditionele uitstraling . Kroonluchters gemaakt van geweien zijn populair in een rustieke omgeving .
Positioning

Een grote kroonluchter met meerdere lagen moet ruimte er omheen op zijn best worden bekeken . Een dubbele hoogte hal of foyer maakt de perfecte positie voor een grote kroonluchter . In een foyer zeker 7 meter van de ruimte te verlaten onder het laagste deel van de kroonluchter . Een kleine kroonluchter kan worden opgehangen in een kleinere ruimte, zoals een badkamer of kast , met veel succes . Wanneer opknoping een kroonluchter boven een tafel , centreren in het midden van de tafel , niet het midden van de kamer .
Lights

Gebruik een kroonluchter met vele lichtjes in een grote ruimte , zoals een hal. Als u gebruik maakt van een kroonluchter met veel lichten in een kleinere ruimte , installeren van een dimmer om de lichtopbrengst te regelen en gebruik een lager wattage van de lamp tot een sfeervol effect zorgen . Een kroonluchter is voor sfeerverlichting , niet taakverlichting , en mag niet overweldigend .
Matching een kroonluchter aan een Interior Theme

Sierlijke kroonluchters , met veel kristal druppels geschikt zijn voor een vrouwelijke ruimte, zoals een kleedkamer of badkamer . Eenvoudige kroonluchters , met geometrische schaduwen en minimale decoratie , ziet er geweldig uit in een modern huis . Overeenkomen met de stijl van de kroonluchter aan de periode van uw huis ; eenvoudige geometrische vormen passen 1920 spaties of contrast een moderne verklaring kroonluchter in een periode interieur.


From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/lighting/1002065130.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.