Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Home Design & Decor >> verlichting >>

Hoe maak Lights Sound Activated

Er zijn vele opties beschikbaar om te helpen met de eenvoudige taak van het draaien lichten aan en uit . Een innovatieve manier is om geluid geactiveerde schakelaars gebruiken . Dit stelt gebruikers in staat om de verlichting aan of uit te schakelen met een simpele knip van de vingers , klappen van de handen of een gesproken commando. Een typische lichtschakelaar handmatig voltooit een elektrisch circuit van een licht aan en breekt dat handmatige verbinding met de lichten uit te schakelen . Een geluid geactiveerde schakelaar maakt gebruik van geluidsgolven in plaats van uw vinger om de process.Things je nodig hebt
Geluid geactiveerde schakelaar ( plug in , schakelaar vervangen , of aan het plafond gemonteerd ) op Twitter schroevendraaier , platte
Draadsnijtangen triggeren
Wire strippers
Wire noten
Toon meer instructies Heb Plug In Switches
1

Schakel de lichtbron en de stekker uit het stopcontact. < br > Pagina 2

Steek het geluid geactiveerde schakelaar in het stopcontact.

Steek
3 je lichtbron in het geluid geactiveerde schakelaar .
bedrade schakelaars
4

schakel de stroomonderbreker af voor de kamer waar je aan het werk bent Controleer of de stroom is uitgeschakeld voor de lichtbron je gaat werken met door de schakelaar in de " aan"-stand .
5

Verwijder de afdekplaat van de muur gemonteerde lichtschakelaar als dit is wat u wilt vervangen. Voor plafondmontage geluid geactiveerde schakelaars , verwijder het deksel en de bevestigingsschroeven van de lamp die u wilt vervangen .

Trek
6 de schakelaar of plafondmontage eenheid uit de doos werd beveiligd inch < br >
7

Draai de klemschroeven op de oude lichtschakelaar en clip de blanke uiteinden van de draad af . voor plafondmontage draai de draad moeren op de oude inbouwlamp .
8

Strip de cut draden terug ongeveer 1/4 inch en voeg ze toe aan het nieuwe geluid geactiveerde wall - mount switch . Voor plafondmontage geluid geactiveerde schakelaars , gebruiken nieuwe draadmoeren aan de bestaande draden aan te sluiten op de pigtail draden op de schakelaar .
9

Zet de wand gemonteerde schakelaar of plafond gemonteerde schakelaar op zijn plaats en zet hem met de schroeven verstrekt .
10

Schakel de stroomonderbreker voor die kamer weer op en test de lichten .

Aanbevolen hoogte voor een slaapkamer Lamp

De hoogte van de lamp is niet zo belangrijk als waar het licht schijnt . In een slaapkamer , moet het licht functioneel zijn en moet ook mooi zijn . Een beetje denken en plannen te bepalen welke lampen nodig zijn zal direct leiden tot het meten met vertrouwen, wat resulteert in de juiste hoogte van de lamp . Nachtlampjes lampen op nachtkastjes moet hoog genoeg dat de onderkant van de lampenkap i

Meer dan ooit