Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> verlichting >> Content

Hoe te verbinden de Harp op een Lamp

Als u uw huis verlichten met lampen , op een gegeven moment moet je een harp te installeren. De harp is de metalen juk dat de lampenkap wordt aangesloten op de lamp. Nieuwe lampen worden geleverd met de harpen vrijstaand. Verantwoordelijk verhuizers verwijder beide harpen en tinten voor het verpakken van uw lampen. U kunt een kortere of langere harp nodig als u de schaduw op een bestaande lamp te vervangen . Overschakelen naar compacte fluorescerende lampen kan breder harpen vereisen . Het proces is snel . Je hoeft geen elektrische kennis of speciale vaardigheden nodig hebben om de harp te verbinden met een lamp. Wat je nodig hebt
Lampshade
Kruisbloem
Toon meer instructies
1

Haal de lamp uit het stopcontact en draai de gloeilamp . Plaats de lamp op een vlakke ondergrond . Kopen van 2

Raise twee verschuifbare cilinders de harp , gevraagd adereindhulzen , tot de getande uiteinden van de harp basis onthullen. Houd de adereindhulzen in de verhoogde positie, terwijl knijpen de voet van de harp samen . Steek de getande uiteinden van de harp in de overeenkomstige C - vormige kanalen van het zadel , dat het U - vormig stuk gemonteerd net onder de lampfitting. Laat de harp .

Strek 3 de harp als het zit scheef. Schuif de metalen kappen naar beneden over de uiteinden van het zadel om de harp te vergrendelen . Draai de plaat aan de bovenkant van de harp , totdat de schroefdraad steel rechtop .
4

Houd de lampenkap goede kant naar boven . Zoek de lampenkap is fitter , een metalen schijf met uitstralende spaken en een gat in het midden . Plaats de installateur op schachtklep de harp 's . Schroef een lamp kruisbloem rechtsom op de steel aan de lampenkap zijn plaats te houden . Strek de schaduw indien nodig.


From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/lighting/1002064871.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.