Huis Tuin

Huis Tuin

Wat voor soort verlichting is het beste om te gebruiken buiten op het Backyard Porch

? Een achtertuin veranda is een functionele toevoeging aan een huis te ontwerpen. Hiermee kunt u buiten te vermaken zonder dat u uw gras begroeide achtertuin te gebruiken om op te zitten . Zodra de zon onder gaat, u voldoende verlichting nodig heeft voor uw achtertuin veranda die de stemming of natuurlijke elementen van het buitenleven niet belemmert . Firelight

Als je achtertuin veranda heeft een open haard , vuurgloed is een van de meest uitnodigende opties voor buitenverlichting . Burn natuurlijk hout in uw open haard omdat het geknetter van de logs en ​​de flikkerende vonken toe te voegen ambiance aan de buitenomgeving. Als uw achtertuin veranda een open haard heeft, de aanschaf van een vuurkorf of een tuinhaard bij uw lokale hardware winkel . U kunt natuurlijk hout branden in een outdoor vuurkorf of tuinhaard en vele variëteiten zijn goedkoop .
Candlelight

Candlelight is een veel voorkomende optie voor achtertuin veranda verlichting , omdat het goedkoop is , creëert een warme omgeving en produceert een gastvrije geur. Als een extra voordeel , zijn een aantal outdoor kaarsen gemaakt met citronella en houden insecten weg . Kopen grote smeedijzeren of geborsteld nikkel lantaarns en plaats een langdurige kaars in elk. Weergave kaarsen op accent tafels , gazon tafels en patio meubilair.
String Lights

Slingers kan worden gebruikt om een achtertuin veranda het hele jaar door te versieren . Installeer lichtslingers op uw trapleuning , in bomen en in grote struiken in de buurt van uw veranda . Hang lichtslingers van spanten of balken met betrekking tot uw veranda . Kies kleine of middelgrote witte lampen voor een eenvoudige , uniforme look of selecteer grotere kleurrijke bollen voor een feestelijke ontwerp.
Chandleliers

Kroonluchters zijn een in het oog aantrekkelijke optie verlichting voor een achtertuin veranda als u balken of spanten je kunt hangen een uit . Installeer kaarsen in een kroonluchter als je natuurlijk licht wilt of low - watt lampen te gebruiken in een elektrische kroonluchter . Kies voor een smeedijzeren kroonluchter die een rustieke outdoor aantrekkingskracht heeft . Vermijd grote , opzichtige kroonluchters die ook sprankelende en glitter voor een achtertuin veranda zijn .

Hoe te Colorful Lights Zorg

Kleurrijke lichten kan een feestelijke lucht toe te voegen aan elke kamer of buiten locatie . Ze kunnen worden gebruikt om flair toe te voegen aan een feest of te fleuren de kamer van een kind. Het maken van uw eigen kleurrijke verlichting is een leuke manier om uw creatieve sappen stromen . Met de juiste benodigdheden en wat inspiratie , kun je dit project bewegen in slechts een paar steps.Things

Meer dan ooit