Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> verlichting >> Content

Hoe kan ik een plafondlamp Monteer als een Dwarsbalk in de weg

Laat een balk af te schrikken u bij het installeren van uw verlichting aan het plafond . Een poging om een ​​plafondlamp monteren in het midden van je kamer kan lastig zijn als een plafondbalk loopt door het midden van het plafond . In plaats van te veranderen het lichtontwerp van uw kamer, gebruik van een elektrische kast ontworpen voor dit type plafond monteren toepassing . Montage van de plafondlamp vereist enige elementaire elektrische bedrading kennis en de toegang tot een macht source.Things je nodig hebt
6 - inch ronde pannenkoek elektrische doos
Rotary zag
Drywall mes
1 -inch houtschroeven
Phillips of platte schroevendraaier
Hammer
Kunststof hit - lock connector
12-2 niet-metalen elektrische kabel
Cable ripper
Wire strippers
Draadconnectors
Show meer instructies
1

Trace rond een 6 -inch , ronde pannenkoek elektrische kast aan het plafond . Om de gipsplaten van het plafond te verwijderen , knip voorzichtig langs het spoor lijn met een roterende zaag uitgerust met een gipsplaten mes. Kopen van 2

Plaats de doos pannenkoek in het gat knip je in de gipsplaten en tegen de balk . Rijd 1 - inch hout schroeven door de schroefgaten in de doos pannenkoek en in het hout balk . De pannenkoek doos zal gelijk met de gipsplaten zitten omdat beide 3/4-inch dik .

Plaats 3 een schroevendraaier tegen een van de ronde , knock-out naaktslakken in de doos pannenkoek . Hit het handvat van de schroevendraaier met een hamer om de knock-out slug duwen uit de doos pannenkoek . Dit biedt u een opening naar de elektrische kabel draad door de achterkant van de doos .
4

Snap een plastic hit- lock connector in de knock-out . De hit - lock connector kunt u de elektrische kabel in de doos pannenkoek beveiligen zonder schroeven of borgmoeren .
5

Toegang tot de zolder en trek een lengte van 12-2 -metalen elektrische kabel van de stroombron locatie aan het plafond licht locatie. Duw het uiteinde van de kabel door de hit - lock connector u knapte in het vak pannenkoek.
6

Rip het einde van de kabelmantel van de kabels die u via de hit - lock connector ingevoegd met kabel rippers . Verwijder ongeveer 3/4 inch van de isolatie van de uiteinden van de zwarte en de witte draad met behulp van draad strippers .

Verwijder 7 de schroeven bevestigd aan de montage- oren op de doos pannenkoek . Bevestig de montagebeugel met de hardware van uw plafond verlichting armatuur van montage op de pannenkoek doos met de schroeven die u hebt verwijderd uit de doos pannenkoek geleverd .

Sluit
8 de zwarte draad van uw plafond armatuur aan de zwarte draad van de pannenkoek doos door te draaien een connector op de twee draden . Word lid van de witte draad uit de doos pannenkoek aan de witte draad van uw plafond armatuur met een andere draad connector .
9

Zoek het middelpunt van kale koperen aardingskabel het plafond armatuur 's . Wikkel de kale draad rond de groene grond schroef op de montagebeugel op het middelpunt van de draad . Sluit het losse uiteinde van de grond draad de armatuur om de kale koperdraad van de pannenkoek doos met een andere draad connector .
10

Rijg bevestigingsschroeven van het licht door de schroefgaten in de luifel en bevestig de schroeven aan de montagebeugel die aan het vak pannenkoek . Plaats de gloeilampen in de aansluitingen en sluit de glazen kap aan het plafond armatuur .


From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/lighting/1002064530.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.