Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> verlichting >> Content

Hoe te verbergen kabinet verlichting

Undercabinet verlichting werpt taakverlichting op het werkvlak hieronder . De lichten aanvulling op de overhead verlichting , waardoor het makkelijker om specifieke werktaken verwerken door het verlichten van de omgeving. Voor een schone look, u wilt dat de kast verlichting zicht onttrokken als u op zoek bent in de keuken . Lichtarmaturen of draden die naar beneden hangen van achteruitgang van de inrichting van het gebied . Factoren die de zichtbaarheid van de armaturen en draden onder meer de keuze van de verlichting en de manier waarop de verlichting is installed.Things je nodig hebt
sierlijsten
Nails
Toon meer instructies
< br > 1

Kies undercabinet verlichtingsarmaturen die kan worden verborgen achter de bekleding rand van de kasten . Meet de hoogte van de trim van de onderkant van de kast waar u van plan om de verlichting te bevestigen . Kies armaturen slim genoeg om te worden verborgen door de trim . Kopen van 2

Plaats de lampen aan de voorkant van het undercabinet gebied . Plaatst u de armaturen te ver naar achteren op de kast , heb je meer kans om ze te zien , want de trim is niet in staat om ze te verbergen ook.

Bevestig 3 een langere bekleding stuk rond de onderkant van de kasten als de bestaande rand niet dekken de lampen . Spijker de bekleding op zijn plaats , en verf of beits het in een kleur die overeenkomt met de bestaande kasten . Ontwerp nieuwe kasten met een langere sierrand als je verbouwen van de hele keuken .
4

Voer de bedrading door de muur tussen de noppen zodat het verborgen . Bevestig de draden die van het licht aan de muur , zodat ze blijven langs de onderkant van de kast , om te voorkomen dat ze zichtbaar zijn .


From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/lighting/1002064522.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.