Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> verlichting >> Content

Hoe te plafondverlichting Behoeften Bereken

de juiste hoeveelheid en het type verlichting installeren maakt uw huis functioneel zonder het gevoel alsof een grot of alsof je constant onder een spotlight . De belangrijkste vormen van verlichting onder de omgevingstemperatuur , waardoor de hele kamer verlicht ; taak , voor direct licht op een werkvlak ; en accent , die een specifieke functie benadrukt in het huis. Een evaluatie van uw huidige verlichting lay-out kunt u bepalen waar veranderingen noodzakelijk zijn . Streven naar een functionele verlichting regeling evenwicht te brengen met de energie-efficiëntie . Instructies
1

Neem de huidige verlichting in elke kamer op verschillende punten in de dag . Open raambekleding zoals u gewend bent om het licht te bepalen gedurende de dag rekening te houden met de natuurlijke verlichting van buiten. Let op de hoeveelheid en de kwaliteit van de verlichting zowel overdag en 's nachts om te bepalen welke wijzigingen moeten worden aangebracht . Kopen van 2

Bepaal de behoefte aan extra sfeerverlichting aan het plafond in elke kamer . Als de oude armatuur is zwak , overweeg dan te vervangen door een die zorgt voor meer vermogen . Of verken de mogelijkheid van het toevoegen van meer verlichting op het plafond van de kamer.
3

Identificeer gebieden van elke kamer die taakverlichting nodig voor specifieke activiteiten . Voorbeelden zijn keuken werkbladen , eettafels , douchecabines , bureau gebieden of speeltafels . Kies een type plafond licht om de taakverlichting , zoals hanglampen , track verlichting of inbouwspots bieden .
4

Teken een schets van elke kamer , het markeren van de huidige plafond armaturen voor elke kamer. Teken dan in extra armaturen u wilt installeren . Overweeg regelafstand zodat de lampen zijn verspreid door de kamer voor een evenwichtige verlichting die niet alleen geconcentreerd in een gebied.


From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/lighting/1002010259.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.