Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> verlichting >> Content

Tussenruimte voor Keuken Inbouw Verlichting

Terwijl schemerige verlichting zorgt voor sfeer in sommige kamers , de keuken is een gebied waar voldoende verlichting is noodzakelijk voor de functionaliteit. Een goed verlichte keuken vergemakkelijkt de taak van het bereiden van maaltijden en het ontvangen van gasten die daar samenkomen . Ingebouwde verlichting in de keuken een aanvulling op de belangrijkste verlichtingsarmatuur en levert helder licht op specifieke werk oppervlakken in de kamer. Verlichting Doel

Het gebruik van de ingebouwde verlichting in de keuken helpt bij het bepalen van de afstand . Als u wilt dat de inbouwspots voor taakverlichting , de ruimte van de inrichting niet meer dan 3 of 4 meter uit elkaar . Dit elimineert donkere vlekken tussen de belichting van elk toestel . Als u wilt dat de verlichting gewoon verbeteren andere armaturen voor grotere algemene verlichting , verspreid de afstand naar 6-12 voeten in de kamer rond . In sommige gevallen kun je variëren afstand met verder uit elkaar algemene verlichting en sluiten armaturen over een eiland voor taakverlichting.
Werkgebieden

Als taakverlichting is uw belangrijkste doel , het identificeren van de belangrijkste werkgebieden waar u de armaturen nodig . Inbouwspots werkt bijzonder goed voor eilanden of schiereilanden op uw aanrecht waar er geen bovenste kast aan de stroom van licht te blokkeren . Inbouwspots zal niet de perimeter aanrecht met kasten boven
Schets

bereiken, omdat ofwel de kasten of je lichaam het licht zal blokkeren om schaduwen te creëren . Na het identificeren van het doel en de belangrijkste werkgebieden , trekken de keuken op schaal zodat u de exacte afstand en lay-out te bepalen. Teken in alle werkgebieden en onderdelen van de keuken, inclusief kasten , eilanden en apparaten. Markeer de plaats waar u overweegt de inbouw licht armaturen op basis van wat er onder en de hoeveelheid licht die u nodig hebt . Het dichter bij elkaar de armaturen , hoe intenser het licht als het hits het werkvlak omdat de zwembaden van licht overlap voor minder donkere vlekken .
Tips

Test uw verzonken lichtplan door het plaatsen van sticky notes of stukjes schilderstape op het plafond op de voorgestelde locaties. De markers geven u een visuele weergave van hoe de verlichting eruit zal zien , op basis van de ruimte die je hebt gekozen . Neem contact op met een ervaren , erkende elektricien als u niet zeker weet waar de lichten en of het circuit kan ze te behandelen plaatsen. Een verlichting winkel moet ook in staat om u te helpen achterhalen van de ingebouwde verlichting spatiëring en lay-out als je een schets van de kamer.


From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/lighting/1002010252.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.