Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Home Design & Decor >> verlichting >>

1860 Kroonluchters

De vroegste kroonluchters nam op een relatief eenvoudige vorm , met behulp van hout en metalen frames om rijen van kaarsen te ondersteunen . Tegen het midden van de 19e eeuw , kroonluchters verplaatst voorbij de rol van eenvoudige lamp een belangrijk decoratief element in mooie huizen , kerken en overheidsgebouwen worden. De jaren 1860 bracht niet alleen kroonluchter ontwerpen geïnspireerd door de vorige eeuwen , maar viel ook samen met de verspreiding van gasverlichting technologie die de verlichting industrie een revolutie . Technologie

Voorafgaand aan het midden van de 19e eeuw , de meeste kroonluchters ingeroepen brandende kaarsen om licht te genereren , met een lekbak opknoping onder de kaarsen om de was te verzamelen . Door de jaren 1860 , het wijdverbreide gebruik van gas verlichting LED eigenaren van vele mooie kroonluchters om deze armaturen te converteren naar gas in plaats van kaarsen tegemoet . Kroonluchters gemaakt tijdens dit decennium hebben vaak de gastoevoer opgenomen in de keten of hangende apparaten . Door de jaren 1880 , veel van deze kroonluchters werden opnieuw aangepast om elektrische verlichting tegemoet .
Materialen

High-end kroonluchters van de jaren 1860 werden voornamelijk vervaardigd uit verguld of gilt brons, vaak aangeduid als verfgoud , volgens de Encyclopedie van het Victoriaanse tijdperk . Standaard messing en brons waren ook gewone materialen voor fijne kroonluchters . Meer betaalbare versie werden vervaardigd uit ijzer , tin , koper of tin . Kristallen kroonluchters van de periode kwam in zowel high - en low- end afwerking op basis van hun grootte , evenals de snit en het ontwerp van het kristal.
Stijlen en kenmerken
< br >

Design in de jaren 1860 werd gedomineerd door de neo -rococo en neo - gotische stijl , die beide vormen van opwekking stijlen geïnspireerd door het werk van vorige generaties . De neo -rococo stijl was gebaseerd op de zeer uitgebreide en elegante ontwerp van Louis XV , terwijl de neo - gotische stijl kwam uit de gotische ontwerpen van de 12e tot de 16e eeuw . Terwijl neo - gotische stijl was iets meer ingetogen dan neo -rococo , kroonluchters gemaakt in deze stijlen hebben de neiging om uitbundige versiering, gebogen lijnen , en een relatief grote omvang voorzien . Versieringen variërend van naturalistische patronen van bladeren, wijnstokken en ranken tot medaillons , rollen en sint-jakobsschelpen zijn gemeenschappelijk. Kristallen kroonluchters van de jaren 1860 vaak opgenomen briljant geslepen kristallen, die het vormen van sterren , diamanten en sint-jakobsschelpen nam .
Gevierd Manufacturers

Thomas Osler en Bedrijf diende als een van de bekendste Britse kroonluchter fabrikanten van de 19e eeuw . De Oslers tentoongesteld hun werk op de tentoonstelling van Parijs in 1862 , en geproduceerd fijne kroonluchters voor koninklijke en maatschappij families.The bedrijf ook is bekend om zijn ontwikkelingen op het gebied van briljant geslepen glas. In de Verenigde Staten , Cornelius en Baker produceerde veel van de kroonluchters in overheidsgebouwen en mooie huizen . Het bedrijf vervaardigde een kroonluchter voor de Vermont Statehouse in 1860 , evenals een weelderige three-tier model met 18 armen die in de President 's Room van het Capitool werd geïnstalleerd in 1864 .

Hoe ontwerp Halo Bus

Verlichting beïnvloedt hoe een kamer voelt meer dan enig ander design element , dus het is belangrijk om uw verlichting zorgvuldig te plannen . Lichtontwerp bestaat uit drie lagen : algemene basisverlichting , taakverlichting en focale verlichting . Halo is een populair merk van bus lichten , vaak aangeduid als kan lichten en de producten worden gebruikt in alle drie ontwerpcapaciteiten , maar h

Meer dan ooit