Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Home Design & Decor >> Home Design >>

Wat is een lade plafond

? Dienblad plafonds hebben vaker als kenmerken worden in luxe en grotere huizen . Dit type plafond twee of meer niveaus . Centrumniveau is een vlak plafond die 1 tot 2 meter boven de omtrek plafond . Vaak is de korte wand tussen de plafonds zal worden afgebouwd , zodat de lagere plafond heeft een open uitstraling. De lade plafond voegt architectonisch belang aan het plafond en maakt het hoger dan normaal uitzien . Ontwerp

Een lade plafond beschikt over functies vergelijkbaar met een koof ontwerp . Binnenwanden zijn doosvormige schotten die worden gebruikt om leidingen maskeren in het plafond . Het verschil is dat de lade plafonds meestal niet gebruikt voor luchtkanalen en in plaats van het bouwkundig plafond verlagen van de periferie plafond , met een lade plafond de periferie plafond is de standaard hoogte van het plafond voor de rest van het huis en het centrale gebied geeft toegevoegde hoogte . Het bouwkundig plafond en de lade zijn vaak gebouwd op dezelfde wijze.
Volume

Bouwers proberen altijd om een huis te voelen groter en weelderige zonder toevoeging van extra vierkante meters op de vloer . Gewelfde en lade plafonds zijn een vrij eenvoudige manier om volume toe te voegen aan een kamer. Een groter plafonds maakt een gevoel in de kamer meer expansief. Mensen zijn vaak verbaasd als ze leveren een grote kamer en ontdekken dat de werkelijke grootte van de kamer is kleiner dan ze aanvankelijk dachten .
Drama

Een dienblad plafond kan worden afgezet met twee niveaus sierlijsten . Boven een van de sierlijsten een touw licht kan worden geïnstalleerd die op een dimmer wordt geplaatst . Hierdoor kan de huiseigenaar om verdere versterking van de functie plafond door het produceren van een zacht gloeiende licht dat de lade verlicht . Dit type functie trekt het oog naar boven en versterkt de illusie dat de kamer is groter .
Paint

Interieur decorateurs zal vaak verf de verdiepte bak een andere kleur dan de rest van het plafond en de muren in de kamer. In sommige gevallen zullen ze echt bladgoud aan te brengen over de lade en schuine zijwanden na het schilderen van die gebieden rood . Dit geeft de verzonken in het plafond een gouden koepel - achtig effect . Door het toevoegen van ladelichtjes de uitsparing zal gloeien met een warme gepolijst goud effect . Zij zullen ook plaats een kroonluchter aan het licht verder te zetten in iets spectaculairs . Elke verandering van kleur in de bak zal meestal verbeteren van het ontwerp en toegevoegde waarde en diepte aan het decor .

Hoe kan ik een kamer met meerdere Windows Gordijn

Wanneer u meerdere vensters in een ruimte kan dit een decoreren uitdaging , vooral wanneer ze dicht bij elkaar zijn gegroepeerd of wanneer een aantal van de ramen zijn vrij groot . Het kiezen van de juiste stof voor uw gordijnen is essentieel , aangezien uw kleurkeuzes kan zowel een aanvulling of overweldigen de ruimte . Gordijnen zijn een groot element dat een hele thema samen kunnen binden , maa

Meer dan ooit