Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe ontwerp ik Bar Plannen

? Een huis bar kan een leuke toevoeging aan een familie of media ruimte te maken als je familie graag regelmatig vermaken. Een bar kan worden gericht op het leveren van wijn, bier , cocktails , frisdranken of ijscoupes , of u kunt het ontwerp van de bar om al deze functies dienen even goed . Door te beslissen wat voor soort bar die je wilt en die zullen worden met behulp van de bar wordt het de meest vaak eenvoudiger om een bar design die overeenkomen met uw behoeften. De volgende meest belangrijke overweging is uw budget . Zodra u de begroting , het ontwerp en de afwerking van de bar zal worden gerelateerd aan wat u wilt besteden aan het ontwerp te reality.Things Je
Meetlint
1/4-inch ruitjespapier nodig brengen ingesteld
Potlood Ruler
calqueerpapier
Tape
Template
Toon meer instructies
1

Meet de ruimte waarin u een bar installeren . Breng deze metingen om 1/4-inch ruitjespapier . Trekken in de muren, ramen , dakramen , deuren , openingen , fittingen en armaturen. Noteer de locatie van de dichtstbijzijnde sanitair, lampen, stopcontacten en schakelaars . Als u lenen ruimte vanuit een andere kamer , schetsen in die kamer ook. Label uw kamer en metingen . Kopen van 2

Tape kalkpapier over uw grafiek papier op een tafel . Schets in hoe je denkt de bar past in de kamer.
3

Teken kabinetten de juiste diepte van de muren . Maak een 3 1/2-foot wandeling ruimte als je bar tellers heeft omhullend . Markeer de plaats van de onder-counter koelkasten , koelers , vaten , wijn machines of andere klemmen of functie . Gebruik een plastic mal met bar functies waarmee u schetsen in de details.
4

Verwijder uw tracing papier en plak een nieuwe laag van kalkpapier over de grafiek papier. Teken een tweede bar anders dan je eerste tekening . Vorm uw bar op een nieuwe manier - bochten toe te voegen , maak hem open , verplaatsen naar een andere muur. Maak vier of vijf verschillende bar ontwerpen . Duw jezelf om nieuwe vormen te proberen. Vaak zijn dergelijke ontwerp oefeningen zal een ontwerp dat u niet had aanvankelijk beschouwd produceren .
5

Zet een nieuwe laag van kalkpapier over je ruitjespapier . Trace van de muren van de kamer en de eenvoudige kamer metingen. Voeg in je favoriete bar design . Mark en labelen elk element van het ontwerp in makkelijk leesbare afdrukken belettering . Dit zal uw werk plattegrond geworden . Neem het plan om een ​​kopieermachine winkel en maak 10 kopieën .

Schrijf 6 een lijst van de exacte kenmerken en materialen die u wilt gebruiken voor uw bar . Een lijst van het merk of het type van het kabinet , de afwerking en de hardware. Onder meer het type van de teller , vloer , programma's, namen van producten , back splash , lampen en alle andere details . Prijs uit uw lijst materialen op basis van retail- prijzen die je hebt onderzocht in uw lokale winkels . Voeg je materiaalkosten . Maak kopieën van uw lijst met materialen.
7

Stuur een kopie van uw plattegrond en materialen lijst te bevelen , aannemers met een vergunning wiens reputatie u hebt gecontroleerd . Vraag om een ​​schriftelijke offerte naar de bar te bouwen en te voorzien van een datum waarop het bod door u moet worden ontvangen . Vergelijk uw biedingen .

Hoe te Swirl Trappen maken

Het bezitten van een set van werveling trap is ideaal voor kleine ruimtes die een kleinere, compactere set trappen vereisen . Als u nodig hebt om van de ene verdieping naar de andere , en je hoeft niet genoeg ruimte in een grote set van de trap te zetten , kan kolken of wenteltrap een perfecte oplossing voor uw probleem . Swirl trappen hebben ook een visuele aantrekkingskracht om ze net zo goed ,

Meer dan ooit