Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Home Design & Decor >> Home Design >>

Hoe maak je een Playhouse Maak Under the Stairs

De onhandige ruimte onder de trap maakt een prima speelhuisje voor de korte set . Houd alles eenvoudig en zacht voor de veiligheid en eenvoudige demontage . Een kleurrijke dekbed, brede stof of oude gordijnen , een paar staven, grote kussens of zitzak meubels zijn alles wat je nodig hebt voor een schuilplaats . Wanneer het speelhuisje eindelijk ontgroeid , het duurt minuten om een denkbeeldige fort of magische huis te transformeren in een onder-de - trap bureau en computer station.Things je nodig hebt Pagina 2 stevige roeden en haken Pagina 2 quilts of lengtes van brede stof
Meetlint
Pencil of naaister ' krijt
Schaar
Strijkijzer en strijkplank
Naaimachine
Papieren tape
grosgrainlint
Paar vitrages
naaister pinnen
Zitzak stoelen ( optioneel ) op grote kussens ( optioneel ) op Twitter Toys oppervlakten tapijt
Kerstlichtjes ( optioneel )
Toon meer instructies

1

meet de hoogte-en dieptepunten van de schuine opening onder de trap , en meet de lengte langs de vloer ook. Markeer een quilt of breed stuk weefsel op de "verkeerde" kant. Gebruik een afgewerkte zoom of zelfkant van de onderste zoom en laat 4 centimeter aan de bovenkant voor een omgevouwen gordijnroede mouw. Druk op de ruwe rand van de huls onder ½ inch , vouw bovenrand naar beneden 1 ¾ centimeter en gebruik een naaimachine aan de mouw steek .

Mark 2 een vier- paned " venster" op de quilt met papier tape. Stik de quilt rond de buitenrand van het raam , met behulp van de tape als een gids . Knip het plein voor het raam, zorg dat u de steken die de opening versterkt snijden. Naai brede grosgrain lint rond het plein om het kader aan elke kant. Meet de opening en snij lint om elkaar te naaien in een kruis of plusteken , iets groter dan de opening . Naai de open randen van het frame lint samen , het vangen van de gekruiste lint in de stiksels op het raamkozijn en open ruiten maken .

Slip 3 de gordijnroede in de huls . Schroef twee gordijn - stang haken in het houten frame onder de trap en hang de quilt " muur " in de opening .
4

Bereid een tweede quilt of de lengte van stof om de opening onder de trap te dekken die overspant de breedte van de trap . Naai een mof dwars door de bovenkant van de stof voor de gordijnroede . Meet en markeer een 48 - inch - lange , 30 - inch brede rechthoek voor een deur in het midden van de stof , van de vloer omhoog . De meting van de deur kan worden aangepast aan de grootte van de stofdeel passen . Stitch rond de deur rand , knip de deur en het frame van de opening , voor-en achterkant , met grosgrain lint .
5

Bezuinigen twee vitrage tot 50 centimeter lang , voor een 48 - inch hoge deuropening , en het verzamelen van de kopse kanten op de naaimachine . Pin verzamelde randen aan de binnenzijde van het dekbed " deur " zodat ze voldoen aan de bovenkant . Naai ze op hun plaats en verwijder de pennen . De rieten zal hangen in de deuropening , split in het midden voor een gemakkelijke toegang tot het speelhuisje.
6

Screw gordijn - stang haken aan de onderkant van de trap , zet de stang in het deurpaneel en hang het op. Zet een paar zitzakken of een aantal grote kussens in de schouwburg met een mand van opgezette dieren of favoriete speelgoed. Versier het speelhuisje met een gebied tapijt , crayon meesterwerken plakband aan de achterwand en een reeks van lichtjes opgehangen aan de onderkant van de trap .

Wat is het verschil tussen een open plattegrond & een split plattegrond

? Een open plattegrond huis ontwerp elimineert tussenschotten tussen de leefruimte. Lofts zijn voorbeelden van de open plattegrond als de vloer tot het plafond muren zijn niet gebruikt , met uitzondering van de badkamer. Dit maakt het mogelijk visueel contact en participatie doorheen de ruimte . Een split van plan zet de keuken , eet-en woonkamers in een deel van het huis , met of zonder het schei

Meer dan ooit