Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> Home Design >> Content

Hoe om te versieren met grenen wanden

Velen denken van verscholen hutten of gezellige landelijke decor als ze zien knoestige dennen muren in het interieur van een huis . Vanwege hun zachte , gele gloed en rustieke charme , het aardse en natuurlijke accenten van den mengen met land. Gebruik een kleur- coördinerende palet samen met klassiek vormgegeven meubels voor een comfortabel interieur dat is zowel warm en uitnodigend voor familie en vrienden . Haal het meeste uit uw grenen wanden door het spelen van de warmte met kleur en een bosachtige gevoel met de natuur items . Instructies
1

Kies een rustieke kleurenschema. Marine blauw, bordeaux , groen bos , midden tot donker bruin en diep gele werken allemaal goed met grenen wanden . Kies meerdere kleuren die een beroep op uw persoonlijkheid en stijl versieren .

Selecteer Pagina 2 coördinerende meubels . Banken, tafels , stoelen en slaapkamer meubels gemaakt in een omvangrijke of onbehouwen grenen overeenkomen met de muren en een kamer kijken zorgvuldig gepland . Zoek een futon gemaakt grenen jonge boompjes met de schors er nog aan of kiezen voor een meer verfijnde look met een lattenbodem grenen schommelstoel .
3

breken de eentonigheid van uw kleurenschema met behulp plaid , gestreept of vet bloemmotieven in stoffering , accessoires en gordijnen . Kies gordijnen met een warme toon , zoals bordeaux of geel patroon , een relaxte sfeer te creëren . In plaats van een gewone worp deken of kussen , gebruik een gemaakt van een aantrekkelijke gewatteerde patroon . Deze accessoires zullen de kleur en het ontwerp van uw grenen wanden vullen .
4

Add driedimensionaal kunstwerk . Zoek een thema dat goed past bij uw kleurenschema en landelijke stijl. Jagen, cowboys en landbouw, visserij of een wandel- thema's te onderscheiden van uw huis met individuele flair . Voor de jacht , het gebruik gemonteerd dierenkoppen of antieke geweren om muren te decoreren . Landbouwwerktuigen of een oude hoofdstel kan een schuur - achtig gevoel toe te voegen , terwijl gemonteerd vis of oude kaarten tonen een liefde voor het buitenleven .

Cover up grote delen van kale dennen muren met geweven dekens of muur en 5 quilts . Gebruik een gewaagd patroon om een ​​splash van kleur te creëren en om het brandpunt te vestigen op de textiel kunstwerk .
6

een grote grenen ruimte opdelen in gezellige groepen van meubels . Maak een bank , dik kleed , extra grote stoelen en een salontafel een groepering , een blok - stijl tafel onder een kleiner tapijt ander of gebruik een grenen boekenkast , diepe wingback stoel en een paar kussens een andere regeling . Kleinere groeperingen zal grenen wanden lijken meer geruststellend en minder overweldigend.


From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/home-design/1002064115.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.