Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> Home Design >> Content

Twee-verhaal Haard Ideeën

Twee-verhaal haarden voeg een verfijnde en grootse uitstraling aan elke ruimte . Een open haard die zich meestal duurt zo'n groot gebied fungeert als een natuurlijk centraal punt in de kamer. Maak de open haard werk voor u en uw decoreren stijl, of u bouwt een nieuwe open haard of het werken met een die er al is .
Materiaal

De open haard surround ontwerp zal invloed hebben op de algehele look en feel van de open haard . Steen, baksteen , marmer, tegels of fineer komen veel opties . Ruwe steen werkt voor rustieke , traditionele of verfijnd decor , terwijl een marmeren surround waarschijnlijk niet zou misstaan ​​in een lodge of cabin , maar zal de juiste toon te zetten in een verfijnde ruimte . Glad en schoon afwerkingen zijn het beste voor een eigentijdse inrichting. Baksteen, tegels en fineer kan werken voor de meeste stijlen en decor , afhankelijk van het ontwerp en de kleur .
Ontwerp

Bouw de surround helemaal tot de twee verdiepingen tellende ruimte in de vorm van een schoorsteen - de top wordt smaller dan de onderkant zijn - als je een traditionele look . Een solide rechthoekige vorm dat gaat helemaal naar boven is een andere optie . Sommige omringt kan uitbreiden voorbij de open haard en onder meer ingebouwde kasten , nissen , zitjes of andere architectonische ontwerpen . Beschouw het uitzicht bij het ontwerpen en versieren van de open haard . Bijvoorbeeld, sommige haarden zijn twee - of drie - zijdige , waardoor het kan worden genoten vanuit meerdere ruimtes of hoeken .
Decor

Versier de haard stollen als het brandpunt van de kamer en onderdeel te maken van het decor . Hang grote natuur prints over de open haard . Spiegels , grote familie portretten of waardevolle kunstwerken zijn andere opties . Track verlichting kan rechtstreeks schijnen op het kunstwerk , trekken meer aandacht . Flankeren de haard met bijpassende kandelaars voor een elegante en traditionele uitstraling . Als alternatief , hang een kroonluchter in de open haard in plaats van kunstwerken of spiegels .
Mantel of Haard

Met lang of grote voorwerpen op de schoorsteenmantel of haard als versieren uw haard heeft er een. Kleine voorwerpen zal misstaan ​​naast een twee verdiepingen open haard. In plaats daarvan kiezen voor een hoge vaas met grote bloemen , gedroogde bamboe , kersenbloesems of andere hoge regelingen . Grote aardewerk is een andere optie . Lijn de schoorsteenmantel of haard met een kaars afspraak als je van het uiterlijk van de kaarsen op een open haard . Gebruik een enkele kleur en een verschillende grootte kaars . Pijlers of dikke kaarsen het beste werkt tegen de grote open haard .


From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/home-design/1002064050.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.