Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te Dining Room opnieuw te bekleden Stoelen Over Oude Stof

Jaren van gebruik en kleine kinderen kunnen grote schade aanrichten op gestoffeerde eetkamerstoelen . In plaats van het kopen van een nieuwe reeks , opnieuw te bekleden de stoelen om nieuw leven te geven aan de eetkamer set . Je hoeft niet eens naar de oude stof te verwijderen - gewoon van toepassing de nieuwe bekleding rechts over het originele materiaal. De bestaande structuur zal dienen om verder te verzachten de opnieuw gestoffeerd seat.Things je nodig hebt
Marker of krijt
schroevendraaier
Flexibele meetlint
Stof
Stof rieten
nietpistool
3/8-inch nietjes
Toon meer instructies
1

Verwijder de schroeven uit de vier hoeken van de stoel met een schroevendraaier en zet de stoel frame van opzij .

2

Meet het kussen met een flexibel meetlint . Meten voor naar achter en van links naar rechts op het breedste punten . Verleng het meetlint 1 inch dan de bestaande structuur en noteer de metingen aan de onderzijde van de zitting . Voeg een markering die aangeeft welke kant de voorkant .

Meet
3 het doek volgens de afmetingen die u heeft opgenomen . Markeren of maak kleine knipt met stof rieten op de juiste afmetingen . Vinyl of een andere bekleding stof is nodig, maar zorg ervoor dat je iets duurzaam te kiezen.

Knip 4 stof vierkanten die groot genoeg zijn om elke stoel die u reupholstering dekken.
5

Leg een doek vierkant op een vlak, schoon werkoppervlak met de afgewerkte kant naar beneden . Lijn het midden van de stoel kussen met het midden van de stof plein.

Plaats 6 een nietpistool met 3/8-inch nietjes .
7

Trek de stof aan een zijde van het kussen omhoog zodat de rand rust op de onderzijde van het kussen . Houd de stof op zijn plaats met de ene hand en vuur de nietpistool met de andere .

Shoot
8 nietjes een paar centimeter uit elkaar in de eerste zijde van het kussen . Stop ongeveer 2 cm uit de hoek .

Trek
9 stof aan de andere kant van het kussen strak tegen de oude stof. Herhaal de nietproces langs deze kant , weer stoppen ongeveer 2 cm uit de hoek .
10

Staple langs de laatste twee zijden van het kussen , niet te dicht bij de hoeken . Trek de stof strak als je nieten om een ​​strakke pasvorm rond het kussen zorgen .
11

Knip enkele overtollige stof uit de eerste bocht , snijden parallel aan de ene kant van het kussen langs de nietjes . Breng de stof in en nieten om de hoek van de zitting. Knip overtollig materiaal als je nieten totdat de hoek goed vastzit . Nieten de overige drie hoeken dezelfde manier . Knip alle overtollige materiaal tot ongeveer 1 /2 inch van de nietjes .
12

Schroef de achterkant van het kussen op de stoel frame, met behulp van de markering die u op de onderkant aan de voorkant van de stoel te vinden .

13

Herhaal bovenstaande stappen met alle resterende stoelen .

Het gebruik van de magnetron voor opslag

opslag is cruciaal voor een keuken te houden op zoek netjes en georganiseerd. Niet elke keuken is gezegend met veel kasten en opbergruimtes , en degenen die niet snel rommelig kijken en rommelig doen geworden . In dergelijke gevallen is het noodzakelijk om creatief en vinden fantasierijke opslagruimtes. Bijvoorbeeld , als uw keuken heeft een ingebouwde magnetron of oud , dat is duidelijk ruimte di

Meer dan ooit