Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Home Design & Decor >> Home Design >>

Hoe te glazen deuren Make

Hout - faced kasten tot leven komen als je wat van het hout met glas te vervangen. Zelfs oude kasten kijkt elegant met de glans van glas pronken de inhoud . Het proces is niet moeilijk ; zolang je een aantal basis gereedschappen en een hardware- winkel in de buurt om het glas te snijden , kunt u uw keuken 's nachts te transformeren . De eenvoudigste kastdeuren te bekeren tot glas zijn de paneeldeuren , ofwel omhoog of plat. Wat je Electric drill
Stanleymes
Straight edge nodig
Meetlint
Glazen panelen 1/8-inch dik
Helder siliconenkit
Kalefateren geweer
glasbevestigingsprofiel clips
Toon meer instructies
1

Verwijder de deur van de kast uit de kast basis door het verwijderen van de scharnieren . Schroef de scharnieren van de deur evenals de knop of trek zodat de deur plat ligt als u bezig bent met het. Sla de hardware, zodat u deze later opnieuw kunt installeren . Kopen van 2

Verwijder het paneel van de kastdeur . Werkwijze verwijdering is afhankelijk van de manier waarop de deur is gemaakt , maar meestal het paneel wordt ingeklemd in het frame gelijmd . Als dit het geval is , met een scherp mes de lijm weg te snijden . Het kan zijn dat uit de rug die het paneel op zijn plaats houdt weggesneden de houten lip . Maak een rechte snede met behulp van een rechte rand, zorg het kader niet te beschadigen .

Meet 3 van de breedte en hoogte van de opening voor de ruit , en bestel het aantal panelen u nodig heeft voor uw kasten van een lokale hardware winkel . Rond de meting naar beneden naar de dichtstbijzijnde 1/8-inch . Meet elke deur afzonderlijk , en een lijst van de breedte en dan de hoogte bij het bestellen. Verzoek 1/8-inch dik glas .
4

Stel het glas in de opening aan de achterkant van de kast deur om te controleren of het past. Verwijderen , en knijp een dunne strook duidelijk silicium rond de rand van de opening . Zet het glas op zijn plaats , een lichte druk en centreren in de opening .
5

Bevestig de glasbevestigingsprofiel clips aan het frame van de deur , schroeven ze op hun plaats met de boor . Plaats twee aan de onderkant en ten minste twee aan weerszijden , met een in het midden bovenaan .
6

Bevestig de hardware terug op de kastdeur en bevestig de scharnieren aan de kastbodem . Sluit de deur , en genieten van het zicht in uw kast .

Hoe je kast plank Supports Installeer

kast installeren plankdragers is een geweldige manier om ervoor te zorgen dat uw zware items kunnen worden veilig en gemakkelijk uit de weg in de rekken van uw kasten geplaatst . Basismaterialen en gereedschappen zijn alles wat nodig is voor de gemiddelde huiseigenaar om hun kast rekken nagenoeg onbreekbaar . Dit komt door een unieke eigenschap kast planken , waardoor de planken platen worden opge

Meer dan ooit