Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> Home Design >> Content

Hoe maak je een hangstoel hangen in een boom

Een hangstoel biedt alle comfort en de vrijheid van een hangmat , maar met een veel lagere benodigde ruimte . Als je een geschikte boom in je achtertuin , kunt u uw hangstoel hangen van een stevige tak en urenlang genieten van ontspanning terwijl u leest , naar muziek luisteren of gewoon rondhangen . Maar voordat je kunt beginnen genieten van uw nieuwe hangstoel , moet je mounten properly.Things Je
Link of spoel ketting
Plastic buis Pagina 2 snelkoppelingen
Toon meer instructies nodig
1

Stel een ladder onder de boom , en zoek het bijkantoor waar u de hangstoel op te hangen. Vraag een vriend om de hangstoel houden zodat de onderkant is ongeveer 2 meter boven de grond .

Meet Pagina 2 de afstand van de opknoping ring aan de bovenkant van de hangstoel aan de onderkant van de tak u heeft geselecteerd . In die 8 duim om rekening te houden speling plus de afstand die nodig is om de tak met de keten omringen ; kunt u dat cijfer bepalen door het meten van de omtrek van de tak
3

een link of spoel ketting met een gewicht rating van meer dan je denkt nodig te hebben Aankoop . ; is het beter om te sterke keten dan een keten die te zwak is om uw gewicht en het gewicht van de hangstoel ondersteunen . Koop de zelfde lengte van de ketting en kunststof buizen. Kies plastic buis groot genoeg om de ketting gemakkelijk uitglijden door.
4

Schuif de keten door de plastic buis , klim dan de ladder op en identificeren uw branche . Omcirkel de tak met de ketting verpakt in de plastic buis .
5

Sluit een van de uiteinde schakels uit de ketting terug naar het lichaam van de keten met behulp van een van de snelkoppelingen . Controleer de lengte van de resterende keten te zorgen dat het zich uitstrekt tot ver genoeg om alleen de hangmat ring te bereiken , draai dan de snelkoppeling .
6

Vraag uw assistent te houden van de hangstoel , maak dan elke laatste aanpassingen aan de lengte van de ketting . Sluit het uiteinde van de ketting aan de opknoping ring op de stoel met de resterende snelkoppeling .


From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/home-design/1002063978.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.