Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> Home Design >> Content

Keuken Ontbijt Bar Ideeën & Open Concept met een eetkamer

Een ontbijt bar biedt een handige eethoek , hetzij in of net buiten de keuken, dat is gelegen in of nabij de keuken en biedt zit-en eetruimte . Door zijn strategische ligging , een ontbijt bar vaak dient als een overgangsfase ruimte tussen de keuken , woonkamer of eetkamer ruimte in een kamer met een huis met een open design . Een paar decoratieve ideeën kunnen comfort en stijl toe te voegen aan een ontbijttafel en zorgen voor een gevoel van eenheid in een groot gebied . Barkrukken

Morgens ontbijt routines worden vereenvoudigd met handige barkruk zitten . Kies voor moderne barkrukken die draaien en draaien dus je hebt genoeg van de mobiliteit in de open ruimte. Als je kleine kinderen hebt , vermijd barkrukken met rollen om uitglijden en vallen te voorkomen . Selecteer barkrukken die lage rug hebben , zodat je niet blokkeren de open uitzicht tussen uw keuken en eetkamer . Als uw keuken en eetkamer hebben een land of rustieke motief , kies houten barkrukken . Voor een eigentijds design , selecteert barkrukken die hebben een metalen basis en aarde -tone bekleding.
Hardware

Om uw ontbijttafel decor harmoniëren met uw keuken en open leefruimte gebruik consistente hardware stijlen en hardware kleuren in de ruimte . Kies geborsteld nikkel , smeedijzer of metallic zilver hardware voor uw keuken kasten en lampen. Zet een metalen kom die past bij uw apparatuur op uw ontbijttafel .
Uniform houttinten

Selecteer een matching of close-to -it houttinten voor uw ontbijttafel om te gaan met het hout accessoires in de eetzaal . Het hout kleur niet exact te zijn , maar vermijd te veel hout variaties , zodat de kamer niet losgekoppeld verschijnen . Voeg accent tafels , fotolijstjes en hout afwerking die coördineren met uw ontbijttafel .
Color- Gecoördineerde Accessoires

geopend eten gebieden te verenigen , kies een favoriete fruit zoals appels , druiven , sinaasappels of bananen en leg ze in een kom als een middelpunt op de ontbijttafel . Gebruik de kleur van de vrucht en op te nemen in uw eetkamer ontwerp met schotels , wandkleden of decoratieve kaarsen . Voeg raambekleding met een vleugje van dezelfde kleur . Als de vrucht kleur is te levendig , gebruiken een vergelijkbaar , maar gedempte tint aan de elementen van de ontbijttafel en eetkamer bij elkaar te brengen . Vermijd het regelen van te veel accessoires in dezelfde kleur in de kamer en gebruik maken van andere neutrale of aardetinten ingericht in evenwicht uit de ruimte .


From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/home-design/1002063940.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.