Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Home Design & Decor >> Home Design >>

Hoe te Meubilair Schik in Front van Schouwen

Een open haard is een centraal punt kunt u zich afspelen in elke woonruimte , of de jouwe heeft een minimalistisch design of een klassieke stijl met uitgebreide houtwerk . Het regelen van uw meubels in de open haard zet het vooraan in het midden in de kamer en trekt uw ontwerp together.Things Je oppervlakten tapijt
Sofa
Loveseat
Stoel
Salontafel nodig < br > Einde tafels Lampen
Decor items
Toon meer instructies
1

Zet een groot gebied tapijt voor de open haard . Plaats de deken zodat het midden van de open haard lijn staat met het centrum van het tapijt . Het hebben van een gebied tapijt in plaats trekt het oog naar de open haard als het verankert de zithoek . Kopen van 2

Plaats de bank , zodat het rust tussen de muur tegenover de open haard en de rand van het tapijt , met de bank met uitzicht op de open haard .

Plaats 3 een love seat tussen een kortere kant van het tapijt en een wand loodrecht op de bank , zodat de bank en de love seat creëren een " L "

Put vorm .
4 een stoel tegenover de love seat aan het einde van het tapijt . Draai de stoel in een hoek , zodat zij staat zowel de open haard en de bank . Dit voorkomt dat uw meubels arrangement uit te kijken vierkant uit of saai. Als alternatief , plaats een love seat in deze ruimte direct tegenover de ene aan de andere kant van het tapijt voor een symmetrische opstelling .
5

Plaats een koffietafel in het midden van het gebied tapijt , dicht genoeg bij de bank dus dat is binnen het bereiken van afstand , maar ver genoeg om een loopruimte tussen de twee stukken te creëren .

Zet 6 ene uiteinde tafel tussen de bank en de love seat . Zorg ervoor dat u kunt het bijzettafeltje bereiken vanaf de ofwel de bank of de love seat in een zittende positie . Plaats de tweede bijzettafeltje naast de stoel in dezelfde hoek , zodat het gemakkelijk kan worden bereikt vanuit de stoel , of als u een andere love seat in deze ruimte hebt geplaatst , een einde tafel in dezelfde positie als op de andere kant aan symmetrie te behouden .

Verschillende Stair Designs & Stijlen

Bij het bouwen of verbouwen van een woning , trappen zijn een belangrijk kenmerk om te overwegen - zowel voor het ontwerp en de stijl - maar ook voor de functionaliteit. Trappen kan worden opgebouwd uit een groot aantal materialen en kan genieten van klassieke en oude of moderne en chique verschijnen . Ongeacht de stijl van uw huis of appartement, kunt u gemakkelijk vinden van een stijl aan uw sma

Meer dan ooit