Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> Home Design >> Content

Hoe maak je een tijdelijke muur partitie Build

Grote kamers zijn nuttig voor het hosten van een grote vergadering, maar zijn niet zo handig als je kleine teams van mensen die moeten werken aan verschillende projecten . Tijdelijke partities deel uit van een grote kamers in kleinere ruimtes en worden vaak gekocht bij een meubelzaak of kantoor levering winkel . Echter , commercieel geproduceerde tijdelijke partities zijn duur en kunnen niet passen in uw budget . Bespaar geld door het maken van uw eigen handgemaakte partities met behulp van een paar eenvoudige ambachtelijke materials.Things je nodig hebt Pagina 2 hout omlijste deur schermen Goedkope 3 messing scharnieren met kopspijkers
Kom
Meel
Zout < br > Lepel
krant
Schaar
latex muurverf
Penseel
Toon meer instructies
1

een houten frame deur scherm plat op een tafelblad. Plaats een tweede scherm naast de eerste twee van de lange zijden raken . Lijn de randen . Kopen van 2

Bevestig drie messing scharnieren op de ontroerende randen , regelafstand de scharnieren gelijkmatig .

Vul 3 een kom met 4 kopjes bloem, 2 kopjes zout en 4 kopjes water . Roer het mengsel met een lepel gedurende twee minuten om de ingrediënten volledig te combineren.
4

Snijd krant in reepjes die maatregel 3 cm breed , 8 cm lang . Dompel de stroken een voor een in het papier mache bloemmengsel en vervolgens drapeer de gecoate strips over de schermen . Bedek de scharnieren . Bedek de schermen met vier lagen papier mache , zowel voor als achter . Laat de schermen aan de lucht drogen voor zes uur .
5

Schilder de handgemaakte muur partities met behulp van latex muurverf . Gebruik een enkele kleur of meerdere kleuren gebruiken om een ​​patroon of een afbeelding te creëren . Laat de verf drogen voor een uur .


From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/home-design/1002063779.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.