Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> Home Design >> Content

DIY Hoe maak je een deur voor een lege Make

Een plank die deel uitmaakt van een zaak kan gemakkelijk worden omgezet in een kast door het toevoegen van een eenvoudige deur . Kastdeuren kunnen enkele stukken hout op maat gesneden of een frame - stijl deur die een insert panel en vier rail stukken telt . Het frame - stijl kastdeur is veel ingewikkelder , maar kan een meer ingewikkelde uiterlijk dan de enkel paneel deur te maken. Een deur naar planken voegen effectief verandert de inrichting en sfeer van een kamer. Wat je nodig hebt
meetlint of liniaal
Lumber
Tafelcirkelzaag
Router
Lijm
Schuurpapier
Verf
Penseel
Beitel
Boor < br > Scharnieren
Handle
Toon meer instructies
1

Meet de lengte en breedte van de plank en de muren . Gebruik een vel van hout voor uw plank deur of een raam - stijl deur . Als u kiest voor het laatste , het meten van de rails van het frame met een extra 2 centimeter om tegemoet elkaar grijpende . Meet insert panelen voor beeld- stijl deur tot 1 inch langer en breder dan de eigenlijke meting uit te breiden. Kopen van 2

Vraag de houthandel om uw hout te snijden volgens uw eisen. Als alternatief , snij je hout om specifieke informatie over uw eigen tafel zag .
3

Snijd de uiteinden van het frame rails te grijpen met het aangrenzende spoor met behulp van de router . Snijd een lengte lijn in het binnenste profiel van elke rail voor de inzetpaneel .
4

Interlock elk stuk om te testen . Als stukjes passen , zet lijm in de gerouteerd gebieden en vervolgens in elkaar grijpen met de aangrenzende stuk .

Zand 5 de randen en het oppervlak van de deur om de gewenste gladheid .
6

Verf de deur . Laten drogen voor een dag of twee .

Beitel 7 een kleine pen op de plank voor de deur scharnier met de schuine kant van de beitel . Strijk de pen naar beneden met de andere kant van de beitel .

Plaats 8 de scharnieren van de pen . Boor gaten voor de schroeven door de schroefgaten op de scharnieren . Plaats de scharnieren aan de binnenkant van de deur . Boor gaten door de schroefgaten op de scharnieren . Als alternatief , markeer de gaten voor de boor en verwijder de scharnieren voor eenvoudiger boren. Schroef de scharnieren op de plank en de deur .
9

Bevestig een handvat om de deur met een schroevendraaier waar gewenst .


From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/home-design/1002010032.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.