Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> Home Decor >> Content

Kenmerken van een neo - Eclectic Exterieur

Architectural termen als " Tudor " en " neo - klassieke " hebben zeer specifieke betekenis . De term " neo - eclectische ' niet. In feite is een term die niet is bedoeld om een specifieke betekenis . Het is niet synoniem met post - modern, maar is zeer dicht bij het ​​concept van de post- functioneel. De eenvoudigste definitie van " neo - eclectische " is een stijl van het ontwerpen van een huis zonder enig specifieke canon van kunst . Het neemt van wat de ontwerper wil. Het huis ziet eruit als een lappendeken van verschillende decoratieve concepten. Algemene overwegingen

De neo - eclectische huis heeft geen ontwerp of architectuurcentrum . Het is een mix van design concepten zonder enige verplichting om een ​​van hen . Het is bijna alsof het huis zelf heeft geen identiteit op alle, maar leent van alles wat de ontwerper of bouwer interessant vindt . Er is geen specifiek aspect van de buitenkant die dominant . Verandering in de vorm en de sfeer is heel gebruikelijk en zeer scherp als het oog gaat over de contour van de gevel .
Approaches

De buitenkant van een neo - eclectische house is bijna altijd gebaseerd op een twee verdiepingen tellende ontwerp met een grote garage . Het punt van de buitenkant is te functioneren verwerpen - het idee dat het huis is gewoon om in te wonen - en zelfs economische overwegingen . Kosten-en energie -efficiëntie zijn niet problemen met de neo - eclectisch. Kenmerkend is dat de Amerikaanse neo - eclectische is een Tudor of koloniale huis met enkele Franse , Spaanse en zelfs Griekse design-elementen die in schijnbaar willekeurige plaatsen . Spaanse bogen zou worden geflankeerd door drie of vier Griekse zuilen . Het dak kan Spaanse tegel zittend bovenop een krachtig imposante Tudor gevel zijn. Deze combinaties zijn niet ongewoon in de school van de neo - eclectisch.
Balance

Op zijn best , de neo - eclectische buitenkant neemt elementen uit alle andere stijlen maar creëert een synthese die een identiteit allemaal zelf . Een grote front , erker zou kunnen hebben een tweede of derde verdieping bovenop het met veel kleinere Tudor ramen met hun handelsmerk ruit structuur . De garage zou kunnen zijn bijna net zo groot als het huis , en het dak zou extreem hoog en steil. In sommige opzichten , balans lijkt te zijn de sleutel . Op hetzelfde moment , gezien de neo - eclectische afwijzing van de functie , kan het concept van de barokke verwennerij en passie over te nemen , af te wijzen balans helemaal. De vormen zijn vaak zeer verschillend . Er is nooit een compromis over grote vierkanten en rechthoeken . Deze vormen worden bijna altijd in evenwicht gehouden door veel ronde secties en afgeronde hoeken . Vaak scherpe hoeken afgewisseld met wulpse vormen in de neo - eclectische architectuur .
Maximalism

De neo - eclectische buitenkant is gebaseerd op extremen . Soms is het balanceren van de verschillende uitersten , en soms is het een bewuste oefening in wanverhouding . Een vrij kleine twee verdiepingen neo - eclectische huis zou kolommen van extreme hoogte ten opzichte van het huis moeten grootte. Complexiteitsregels : daken , decoratie , houtsnijwerk en ramen bereiken een punt van het ontwerp als om totaal opzichtig , maar toch nauw evenwicht gehouden door strakke lijnen in de buurt zijn. In veel gevallen kan exotische stijlen zoals Egyptische , Chinese en Perzische worden geworpen in de mix . Portieken zijn soms zeer groot , Zuidelijk wraparounds . Wat neo - eclectische buitenkant hoeft niet zijn minimalistisch , efficiënt ontwerpen .


From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/home-decor/1002062975.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.