Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> Home Decor >> Content

Hoe maak je een gewelfd plafond met Tapestry Versier

In plaats van het verlaten van een gewelfd plafond onopgesmukte , voegen visuele belang om dit architectonisch element door het versieren van het met een tapijt . In tegenstelling tot verf , die alleen kleur kan toevoegen aan een gewelfd plafond , een tapijt voegt kleur , textuur en warmte aan deze functie. Kies een tapijt dat werkt met het kleurenschema en de inrichting van de rest van de kamer en gebruik het stuk om uw gewelfde plafond te zetten in een decoratief showcase.Things je nodig hebt
Bekleding tack nagels
Hammer

Toon meer instructies
1

Leg het tapijt vlak tegen het gewelfde plafond . Plaats het tapijt totdat u tevreden bent met hoe het eruit ziet . Bijvoorbeeld , kunt u het tapijt te positioneren zodat het dekt de gehele plafond , zodat het is gericht op het gewelfde plafond of zo dat het dekt alleen de bovenste of alleen het onderste gedeelte van het plafond . Kopen van 2 < p> Strijk het tapijt . Zodra het tapijt is in de positie waarin u het wilt ophangen , maak het glad tegen het plafond .

Zet 3 de hoeken van het tapijt aan het plafond met bekleding tack nagels. Voorzichtig hamer een tack spijker in elk van de hoeken van het tapijt .
4

Installeer tack nagels in de zijkanten van het tapijt . Zachtjes nagel tack nagels om de 4 tot 6 centimeter langs elk van de zijden van het tapijt om veilig aan te brengen het decoratieve element aan het gewelfde plafond .


From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/home-decor/1002062936.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.