Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> Home Decor >> Content

Hoe maak je een Teen Bedroom Met Bruin & Versier Aqua Muren

Funky en vers , bruin en aqua wanneer gebruikt in tandem kunnen verhelderen en te verlevendigen elk interieur . Als u op zoek bent naar een minder-dan - gewone palet voor de kamer van uw tiener , probeer deze intrigerende kleurencombinatie . Door het mengen van deze twee kleuren in uw interieur , kunt u het contrast en visueel interessant te maken en produceren een decoreren regeling die is modern en jeugdig , perfect voor uw tiener . Instructies
1

Aankoop beddengoed dat een prent die zowel aqua en bruin kenmerkt . Zoek een sprei die wervelingen van bruin en aqua bijvoorbeeld heeft de twee tinten samenbinden van de overheersende ruimte in de kamer , die het bed zelf . Voeg wat kussens in vaste aqua en solide bruin tot springt van elke kleur te creëren op het bed .
2

Paint muren in de kamer aqua en bruin. Verf de dominante muur een gewaagde aqua en de secundaire doelstellingen bruin , of maak colour blocking op de muren , het mengen van de twee tinten op elke muur in een geometrische weergave .
3

Draag de kleuren naar beneden aan de vloer met een tapijt met een van de kleuren of beide . Plaats een kleine bruine kleed in een gedeelte van de vloer en een aqua ene in de andere, het toevoegen plushness aan de vloer en de koppeling van de ruimte samen .
4

Toss in glanzende aqua accenten om een moderne uitstraling te creëren . Gebruik een keramische lamp , sieraden doos of vaas met een aqua tint en glanzende textuur. Als u decoratieve stukken die al zijn aqua niet kunt vinden , kopen onafgewerkte houten enen en spuitverf ze met een aqua verf die een glanzende afwerking van uw eigen kamer toevoegingen ambacht heeft .
5

toevoegen aqua muur kunst om bruine muren en bruine kunstwerk om aqua muren. Aankoop en hang kunstwerk die deze tinten , of creëer je eigen, het hebben van uw tiener helpen vormen schilderen in aqua en bruin op doeken .
6

Hang een kurk boord bedekt met een bruine en aqua print weefsel . Neem een ​​standaard kurk boord en rek de stof over het, nieten rond de omtrek.
7

Gebruik hoezen om geleende meubels geven een aqua of bruine tint . Veel ouders bevolken kamers hun tienerjaren ' met geleende stukken, zoals ligstoelen die ooit zat in een woonkamer of een bank die ooit gevuld een den . Als dat het geval is in uw huis , gebruik van een aqua of bruine slip cover om het stuk bij de rest van de ruimte te maken . Gooi op een aantal kussens met aqua en bruin prints aan de geleende stoelen maken, zelfs meer uitnodigend .


From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/home-decor/1002062893.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.