Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> Home Decor >> Content

Hoe Zweeds Slaapkamer Meubels Moderniseren

Zweedse meubels kenmerkt zich door gebogen lijnen , gesneden details en lichte kleuren . Houten slaapkamer meubilair dat deze Scandinavische stijl weer hebben vaak een enigszins verontruste afwerking ook. Modernisering Zweedse slaapkamer meubilair is niet een stuk van de verbeelding helemaal niet, omdat de Zweedse en een moderne inrichting aandeel bepaalde kenmerken , zoals de strakke lijnen , eenvoud en een gebrek aan rommel . De combinatie van Zweedse en moderne stijlen voor uw slaapkamer meubilair zal transformeren uw kamer en weerspiegelen uw unieke personality.Things je nodig hebt
Lampen
Sierkussens
Rug
Deken
Paint < br > Toon meer instructies
1

Voeg een of twee slanke lampen nachtkastjes en dressoirs . Klassieke zilveren en zwarte kleuren brengen een moderne look . Kopen van 2

In heldere , effen gekleurde kussens aan een Zweedse stijl bed . Het contrast van de felle kleuren tegen de lichte kleuren van het bed voegt visuele rente en textuur .

Plaats 3 een kleine tot middelgrote tapijt in een gewaagde , effen kleur naast een Zweedse stijl bed of nachtkastje.
4

Drapeer een gezellige deken of gooien over een Zweedse stijl stoel in uw slaapkamer . Gebruik een deken die een heldere juweel toon en rijke textuur beschikt .
5

Accentueer de muur achter een kenmerk stukje Zweedse stijl meubels door het te schilderen een rijke kleur of door het toevoegen van behang met een kleur - geblokkeerde ontwerp . Houd de andere muren lichte tinten van neutrale kleuren om het accent muur en de functie meubel opvallen .


From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/home-decor/1002062839.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.