Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> Home Decor >> Content

Hoe om te versieren met Aqua , Paars en Lime Green

Nu dat u een kleurenschema van aqua , paars en lime groen hebt gekozen , het lastige deel is de uitvoering van de regeling. Alle kleuren die u hebt gekozen het potentieel heldere, krachtige en aandacht trekken te zijn , wat betekent dat je moet oppassen niet te versieren op een zodanige wijze dat de kleuren overweldigen de kamer. Kies een Dominant Color

Kies een dominante kleur , dat is de kleur u ook de meest zien . Dit voorkomt dat de andere kleuren van concurreren om de aandacht . Versier de kamer in verschillende tinten van de dominante kleur . Bijvoorbeeld, in een badkamer waar aqua is de overheersende kleur , je zou donker aqua tegels zien , lichter aqua verf op de muren , een aqua gekleurde afbeelding op de muur boven het toilet , een doorzichtig plastic douchegordijn met licht paarse strepen , en een paar handdoeken in lime groen.
Voeg een neutraal

Alle deze heldere kleur kan worden overweldigend , zo niet verdund met een neutraal . Verwerk een paar neutrale tinten tot de regeling makkelijker op de ogen te maken. In de wereld van interieur , neutralen omvatten grijs , beige , zwart, wit , crème , bruin en tan . In het algemeen , wit zal de beste neutraal te combineren met een kleurenschema zoals aqua , paars en lime groen . Accenten van zwarte of grijze mogelijk ook , afhankelijk van de omstandigheden . In het geval van de badkamer boven , moet er bepaalde gebieden links white.This kan de vorm van een wit plafond , wit toilet, witte deur , witte wastafel , en misschien een van de klassieke vloer patronen van witte tegel met kleine zwarte diamanten nemen . Wit helpt verlichten de kamer, waardoor het kleurenschema lijken helder en schoon .
Houd de Regeling Licht

Een luchthartige benadering van deze excentrieke kleurenschema is essentieel . Zoeken naar manieren om dit interieur even leuk en koket maken . Om te beginnen , gebruik dit kleurenschema in een ruimte zoals de keuken of badkamer , waar de behoefte aan formaliteit is minder belangrijk. Dan overweeg iets creatiefs en onverwacht met deze kleuren , zoals schilderen strepen doen op de muren of het schilderen van de kasten in alle drie de kleuren .
Praktische overwegingen

U mag een dag moe van dit kleurenschema . Voordat het verfraaien , vraag jezelf af hoe je de kamer in een zachtere , meer neutrale palet zou kunnen veranderen . Bijvoorbeeld , kan dramatische en dure beslissingen , zoals het opnemen van paars apparaten in een keuken uw kleurenschema onontkoombaar en permanent te maken . Vind manieren om dit kleurenschema verwijderbaar indien nodig maken . U kunt zelfs besluiten om de meerderheid van uw kamer in een neutrale kleur te versieren , en spatten van aqua , paars en lime groen toe te voegen op verschillende plaatsen in de kamer.


From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/home-decor/1002062827.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.