Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> Home Decor >> Content

Wat Blad van het Bed is goed voor een beige kleur Room

? Beige is een neutrale kleur die bijna onbeperkte keuze voor accentkleuren biedt . Lakens in effen kleuren , bloemenprints , ruitjes of streepjes allemaal even goed met beige . Je zult nooit beperkt voelen in uw kleur keuzes in een beige kamer. Kleuren beïnvloeden stemmingen van mensen, dus selecteer een laken kleur die uw persoonlijkheid weerspiegelt , of hoe je wilt voelen als je in een beige kamer. Blauw

Blue is een conservatieve kleur en een geschikte keuze voor een slaapkamer . De lucht en het water zijn ontspannen beelden voor veel mensen , en slaapkamer vellen in licht tot medium blauw zouden kunnen leiden tot een kalmerend effect als je slip achter de klepjes . Blauw wordt ook geassocieerd met vrede, rust , harmonie en vertrouwen - die allemaal goede manieren om een einde of begin van uw dag. Voeg wat geel met kussens of andere accessoires .
Geel

zonneschijn en geluk voor de geest komen met gele lakens . Geel is ook een warme kleur, iets wat je nodig zou kunnen hebben in een koeler klimaat om je geest en je lichaam temperatuur te tillen . Gebruik groen of blauw als een secundaire kleur op het bed voor kussens . Afbeeldingen van bloemen en de zomer scènes opgehangen aan de muur in een licht frame zal de kamer vullen .
Paars

Geniet van het gevoel van royalty wanneer paarse bladen behandelen je bed . Paars gecombineerd met beige saldi de kleur combo door het niet mogelijk paars te overweldigen de kamer. Verzachten de look met accentkleuren van lavendel of roze voor een vrouwelijk gevoel . Zwarte accenten intensiveren paars voor een krachtige kamer .
Rode

Beige muren mag geen slaapkamer spannend te maken , maar het toevoegen van rode platen op het bed voegt energie en passie in een subtiele manier . Gebruik een beige dekbed om de kleur afzwakken als de rode is te intens . Gebruik de rode prints voor kussens met een combinatie van stevige beige .
Groene

Terug naar de natuur met groene bladen . Groen is een natuurlijk voor beige ; het is een herinnering van de lente en frisheid , en het heeft een kalmerend en rustgevend effect op je humeur . Naast het gaat perfect met beige , kunt u groen met geel , oranje , blauw en vele andere kleuren te koppelen.
Brown

Brown platen kunnen ook worden beschouwd als een kleur naar keuze in een beige kamer. Kies een assortiment van tan en medium en donker bruin kussens naar boven uit het bed, en een wit dekbed om het allemaal samen te trekken . Bedek het venster met chocolade bruine gordijnen en witte gordijnen voor een strakke uitstraling .


From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/home-decor/1002062826.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.