Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> Home Decor >> Content

Hoe te Houten applicaties Toepassen op een metalen bed frame

Houten appliques , ook wel onlays , worden ook wel aangeduid als peperkoek. Gingerbread ontwerpen nam in de jaren 1800 en was een groot deel van de Victoriaanse huis decoreren . Gingerbread heeft een bijzondere uitstraling te combineren elegante vakmanschap met ingewikkelde houten ontwerpen. Nu houten appliques komen in ontwerpen , variërend van uitgebreid tot simpel. Samen met de sierlijke peperkoek ontwerpen , kan de appliques bloemen , fruit of zelfs fleur de lys voorzien . De appliques kan worden aangehouden verschillende oppervlakken om iets extra toe te voegen aan een gewone meubel , maar verschillende zelfklevende media moet mogelijk worden gebruikt voor elk type ondergrond. Wat je nodig , Gereedschap
staalborstel
Doek
Schuurpapier
Kwast
oliebasis of melamine verf
Latex verf
Potlood Meetlint < Need br > Zachte doek
Silicone lijm
Toon meer instructies
1

Neem de metalen bedframe elkaar door het losdraaien van de bouten en het verwijderen van het hoofdeinde en het voeteneinde van het frame . < br > Pagina 2

Reinig het bed frame met een staalborstel en een zachte doek . Gebruik de staalborstel om weg te schrapen alle vuil , en de doek om schoon te maken stof en vuil .
3

Zand het hele bed licht met schuurpapier . Dit zal het gemakkelijker maken voor de verf te houden .
4

Verf het bed met een verfborstel en olie gebaseerde of melamine verf . U kunt ook gebruik maken van verf . Gebruik twee lagen verf voor de beste resultaten . Terwijl het bedframe is drogen , verf de houten appliques behulp latex verf . Als u wilt dat de applicatie om in combinatie met het metalen frame voor een subtiele verandering , gebruik dan een matching of complementaire kleur . Als u wilt dat de applique opvallen, gebruik dan een contrasterende kleur . Laat het bedframe en appliques drogen 03:57 uur voor het aanbrengen van hen aan het frame.

Mark 5 waar u wilt elk applique op het bed frame met een potlood te zetten . Gebruik een liniaal of meetlint indien nodig voor gelijke plaatsing van de appliques .
6

Breng een dun laagje siliconen lijm op de achterkant van de applicatie en druk deze naar de plek aangegeven op het bedframe waarop u wilt om het te beveiligen . Silicone kleefstof een goede keuze omdat het voldoen aan zowel hout en metaal . Normale houtlijm niet goed vasthouden aan metaal. Houd de applicatie aan het bedframe voor maximaal een minuut dus het heeft tijd om zich te houden . Laat de houten appliques 's nachts drogen vooraleer men het bedframe .


From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/home-decor/1002062759.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.