Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> Home Decor >> Content

DIY Kelder muur Brick Design

Sommige kelders kijken als natuurlijke uitbreidingen van het huis , terwijl anderen opvallen. Weer anderen houden een gevoel van historische charme met een bijzondere bakstenen muur. Terwijl huiseigenaren kunnen zijn op een verlies voor ideeën over hoe de muur goed weer te geven , het ontwerpen van een bestaande bakstenen muur is een eenvoudiger project dan de meeste realiseren . Overwegingen zijn ontwerp voorkeuren, budget , baksteen lay-out en ruimte functionaliteit. Instructies
1

Denk aan uw budget en design voorkeuren. Als de sky is the limit als het gaat om de begroting , de aankoop van een paar statement stukken te kleden de muur heeft een onschatbare invloed . Verklaring stukken kunnen uitgebreide spiegel of fotolijsten , een extravagante faux open haard of een enorme kunstwerk dat bijna de volledige lengte van de muur overspant . Aan de andere kant, als het budget krap is , een paar lagen verf kan gewoon het ding om een saaie muur transformeren tot een kunstwerk te zijn . Kopen van 2

Instelling van een centraal punt . Afhankelijk van de locatie van de bakstenen muur in de kelder , de muur wel of niet dienen als een effectief brandpunt. Als gasten moeten zoeken in de ruimte voor de muur , het is waarschijnlijk niet een centraal punt . Bij binnenkomst in de kelder , als de bakstenen muur is een van de eerste punten van contact met de ogen , is het zinvol om pop-up die ruimte. In dit geval moet de bakstenen muur op te vallen op een manier die geen enkele andere muren in de kamer doen . Met behulp van meubelstukken of accessoires items, zoals een lange , rechthoekige tapijt leidt de ogen naar de muur .

Zoeken
3 voor een patroon. Als het metselwerk herbergt een bepaald patroon , zoals een boog in het midden van de muur , kunt u gebruiken als een markeringspunt voor de plaatsing van het meubilair . Indien de kelder bijvoorbeeld wordt omgezet in een suite , kan de boog dienen als een hoofdeinde van het bed . Om de boog te onderscheiden , om te zetten in een mozaïek door lijmen gebroken glas , spiegel of tegel direct op de boog .
4

Ontwerp volgens ruimte functionaliteit. Ongeacht het ontwerp dat u kiest , moet het altijd verenigbaar zijn met de functionaliteit van de kelder zijn. Als de kelder is om te dienen als een speelkamer voor de kinderen , wil je goedkoop design stukken die bestand is tegen het alledaagse ruige omgeving van het spel kid's kiezen .


From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/home-decor/1002062752.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.