Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> Home Decor >> Content

Hoe je kamer inrichten Ongeveer een Driftwood Koffietafel

Driftwood wast op de oevers elke dag , vol met ongebruikelijke kleuren en texturen . De beweging van het water kabbelt tegen het hout , in combinatie met de blootstelling aan zeelucht maakt het hout een gedempte schaduw van bruin of grijs . Ontwerpers creëren salontafels uit de stukken, die het middelpunt van elke ruimte geworden . Het verfraaien rond een drijfhout salontafel gaat het kiezen van de juiste kleuren en texturen voor uw andere decoraties . Coffee Table Designs

Ontwerpers gebruiken vaak grotere stukken drijfhout als basis voor een tafel met een grote ronde of rechthoekige glazen stuk bovenop. U kunt ook ontwerpen te vinden met een houten blad bevestigd aan de drijfhout. Sommige ontwerpen gebruiken zelfs een groot stuk platte drijfhout als het tafelblad en gebogen stukken als de benen. Bouw je kamer rond de aard van de salontafel die past bij uw smaak .
Kleurkeuzes

Verf de muren een neutrale kleur , zoals licht bruin of crème . De neutrale kleuren van de muur halen de tinten in de drijfhout zonder overweldigend de kamer. Als je een donkere salontafel , de muren markeren de tafel . Overweeg het gebruik van de kleuren lichtblauw en groen , in tegenstelling tot neutrale kleuren . De lichtere tinten na te bootsen de kleuren die in de oceaan en zorgt voor een natuurlijke uitstraling in de ruimte .
Anders
Woninginrichting

Breng nieuwe meubels die passen of aanvulling op de nieuwe muur kleur . Een crèmekleurige bank met tan stoelen bootsen de neutrale kleuren in het drijfhout . De lichtere kleuren na te bootsen de schaduwen op de kust waar het drijfhout aanspoelt . Schik een paar felgekleurde kussens rond de bank en stoelen rond de salontafel . Wanneer u alleen gebruik maken van neutrale kleuren , loop je het risico de kamer op zoek te flauw of saai. Het toevoegen van een paar springt van kleur breekt de algehele lichter gekleurde kamer.
Overige Decoraties

Hang minstens een stuk drijfhout kunst aan de muur in de kamer . Een spiegel omringd door stukken drijfhout , een drijfhout sculptuur of een drijfhout hanglamp zijn goede keuzes . Het nieuwe stuk bootst de lijnen en vormen van de salontafel . Als je van de kust thema , gebruiken Cape Cod elementen rond de kamer , zoals nautische gestreepte kussens , vuurtoren - vormige decoraties , touwen en replica zwemvesten .


From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/home-decor/1002062518.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.