Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Home Design & Decor >> Home Decor >>

Hoe Gingerbread Beugels maken voor mijn Front Porch

Gingerbread is een architectonische stijl gekenmerkt door vroege - Victoriaanse buitenkant versieringen zoals fraai gefreesd haakjes , balusters , spiegels en gevel bekleding. Peperkoek haakjes worden voornamelijk gebruikt als versieringen maar kan ook worden opgenomen om structurele ondersteuning . Het maken van uw eigen sier beugels vereist enige ervaring met houtbewerking tools , waaronder een zaag , een boor en een scroll zaag . Als de beugels wordt gebruikt als buitenveranda versieringen , kunnen ze van 1 inch dik gemalen duidelijk hout gesneden . De afgewerkte beugels moeten worden verzegeld of beschilderd met een outdoor -grade verf om vocht damage.Things Je
1 -by - 12 - inch duidelijke grenen planken nodig
plein Carpenter's
Meetlint
weerstaan potlood en scrol patroon
Grafiet papier
Tape
boor met boorkronen scrol zag
Toon meer instructies
1

Selecteer of teken een scroll - werk patroon voor uw steun. Het patroon beugel moet twee aangrenzende loodrechte randen. Gebruik indien nodig een fotokopie machine om de grootte van het patroon aan te passen .

Plaats Pagina 2 een winkelhaak langs de rand van de gemalen plank . Teken een snijlijn over de plank , loodrecht op de lengte-as van het hout . Trim de raad over de snijlijn . Meet de horizontale breedte van de beugel . Maatregel , merk en trim de plank zodat de scroll - werk patroon past op de bijgesneden plank .

Positie 3 het patroon op de plank dus loodrecht randen van het patroon zijn afgestemd op de corresponderende randen van de plank . Tape het patroon om de plank op een rand . De band zal optreden als een scharnier , zodat u worden gepositioneerd en de grafiet papier tussen het patroon en de plank als je het patroon overbrengen .
4

Til het patroon. Leg een vel grafiet papier , glanzende kant naar beneden , op de plank . Plaats de patroon . Gebruik een potlood om sporen rond het patroon lijnen met behulp van matige druk . Periodiek til het patroon en grafietpapier dat alle van de patroon lijnen naar de plank . Verwijder de patroon en grafiet op papier . Gebruik een potlood om kleur in ruimtes die niet zal worden gesneden met de scroll zaag . Hoewel deze stap is niet strikt noodzakelijk , zal het helpen om het snijproces te vereenvoudigen .
5

Boor een gat in elk gebied van de plank die zullen worden weggesneden . Gebruik een 1/4-inch naar 1/2-inch boor. Haal het mes uit de scroll zaag . Leg de plank op de zaagtafel met een geboord gat afgestemd op het blad arm . Voorbij het ​​zaagblad door het gat in de plank , bevestig vervolgens weer het mes aan de zaag . Snijd de plank op de overgedragen patroon snijlijnen . Verwijder het zaagblad en overtollige hout uit de uitsparing . Het blad wordt verwijderd en opnieuw geïnstalleerd op elke sectie van de beugel te snijden.

Snijd elke binnenste gedeelte van de beugel 6 . De laatste snede zal worden op de schuine zijde of zijde tegenover de rechte hoek van de beugel . Snijd de laatste rand .

Design Tips voor een rustieke houten Mantel

In een rustieke kamer ontwerp , de charme van een open haard zorgt voor een natuurlijke brandpunt. Voor de open haard te coördineren met de eenvoudige en ongepolijste inrichting van de kamer , moet de mantel en de haard een rustieke uitstraling hebben. In een rustieke inrichting , hout is een natuurlijke keuze voor decoratieve elementen zoals de schoorsteenmantel . Log Mantel Een schoorsteenmant

Meer dan ooit