Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe de stof voor plafond gordijnen Bereken

draperen een plafond met stof verandert een gewone kamer in iets bijzonders . Of je het hosten van een bruiloft , een douche of een ander type van de affaire , stof draperen op een plafond voegt een vleugje eigenzinnigheid en romantiek naar de locatie . Kies een lichtgewicht materiaal zoals tule of organza in een of een combinatie van kleuren die u wilt voor deze decoratie. Om met succes draperen een plafond met stof, het berekenen van de hoeveelheid materiaal die u nodig heeft voor de aankoop van it.Things je nodig hebt
Meetlint
Potlood en papier
Calculator ( optioneel ) op
Toon meer instructies
1

Meet de lengte en de breedte van het plafond en delen door twee . De stof zal hangen van de randen naar het midden van het plafond , zodat elk paneel moet helft van de totale breedte en lengte van het gebied .
2

Voeg 15 tot 20 procent van de berekening van de grootte plafond . Om de stof te draperen en maak de gewenste grillige effect , ervoor zorgen dat u meer stof dan nodig is. Deze aantallen zullen de lengte van de stof die je moet kopen geven .

Meet 3 van de breedte van de stof die u gebruikt voor het plafond gordijnen . Bepalen hoeveel breedtes van stof die u nodig heeft om de lengte en breedte van het plafond bedekken . Vermenigvuldig de getallen door twee , zodat u de aankoop van het juiste aantal panelen voor elke zijde van de kamer.

Hoe kan ik een Picture Frame hangen van een Gordijn Rod

Opknoping fotos van een gordijnroede is een andere manier om ze te tonen . Het voegt karakter naar een kamer , en betekent ook dat je gemakkelijk kunt veranderen van fotos zonder nieuwe gaten te maken in de muur . Gebruik frames in verschillende maten voor een dynamische weergave , of een groep van identieke frames voor een meer formele look . Wat je nodig hebt decoratieve lint en schaar Schroef

Meer dan ooit