Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> Home Decor >> Content

Oost naar West , Global Home Design neemt Vlucht

Met tafels en stoelen gemaakt van oude hardhout , barkrukken en lattenbodems gemaakt uit ijzer en lampenkappen gestikt van Rawhide en linnen , Indus Ontwerp Invoer streeft naar een manier om de Oude Wereld te maken te vinden kijk nog eens nieuw. . De Tempe , Arizona gevestigde importeur en groothandel kijkt vaak naar die bekende wellsprings mondiale inspiratie : India , Pakistan en Indonesië , maar ook China en andere Verre Oosten landen
Het bedrijf is een van de vele weerspiegelen invloeden uit het buitenland bronnen - - . zowel het vaststellen van de trend en het reageren op interesse "We proberen om onze klanten te luisteren en geef ze wat ze echt willen ", zegt Trish McNamara , een design consultant voor Indus ontwerp Imports, eraan toevoegend dat Noord-Afrika ook leugens binnen het gezichtsveld van de onderneming . "Veel van onze artikelen hebben dat Boheems , bereisde kijken ... alsof je net kwam even langs Marokko , " zei ze .
International Trends Spotting onderdelen op de 800.000 vierkante meter Atlanta International Gift & Woninginrichting Markt in januari 2012 , het enthousiasme voor de wereldwijde ontwerpen was duidelijk zichtbaar in huishoudelijke artikelen, zoals beddengoed, salontafels en eetkamerstoelen .
Sommige kopers en verkopers wees naar West-Europa als de huidige koploper, met een nadruk op traditionele . ontwerpen : donker hout , diep -getinte leer en veel sier bloeit
" Onze eigenaar krijgt ideeën uit de landen waar hij reist - Italië , Frankrijk , Engeland ," zei Jacqueline Moss van Michael Amini designs.
Als bewijs van die invloed , Amini showroom getoond ingewikkeld gesneden hoofdeinden en - cederhout beklede lades , honing notenhouten kasten en slee bedden en fruitwood kisten en laden. De namen van de woninginrichter de verschillende collecties - Essex Manor Excelsior , Venetiaanse II en Cortina , bijvoorbeeld - herinneren aan hun oude wereld inspiraties
Andere leveranciers waargenomen na jaren van bekendheid van hedendaagse concepten hernieuwde interesse van de consument in de meer traditionele ontwerpen . .
klanten " komen al bij ons terecht voor die oude Europees gevoel , " zei Michael Boutross van Boutross invoer in de New York City wijk Brooklyn . " Dat is onze specialiteit . "
Nog andere leveranciers gemeld voorkeuren vergelijkbaar met die opgemerkt door Indus Ontwerp import van McNamara : . India , China , Indonesië en Pakistan , om enkelen te noemen
"De meeste bedrijven hebben hun focus verlegd naar het Verre Oosten , op zoek naar trends , "zei Monica Rolle , een keramiek koper uit de regio Toscane in Italië . "Je kunt zien dat hier op de show . Er is een schommel in die richting . "
Richard Chan , mede-oprichter en eigenaar van de Chicago-based Artmax Meubelen , zei dat zijn ontwerpen weerspiegelen tropische en Latijns-Amerikaanse thema's, met name uit de landen van Mexico en Costa Rica . Maar hij merkte ook op dat veel kopers waren op zoek naar schone , eenvoudige en eigentijdse ontwerpen , die hij beschouwt als een iconische Amerikaanse stijl .
"Mensen zijn niet op zoek naar iets traditionele , " zei Chan . " Ze willen iets eigentijds. Er is een zeer sterk gevoel die er voor. "
Ook in opmars zijn items die afkomstig zijn uit ontwikkelingslanden in Afrika , Zuid-Amerika en Azië via het fair trade-beweging . De beweging pleit voor een betere sociale en milieunormen , samen met hogere prijzen voor goederen , variërend van manden en sieraden tot zonnebril houders .
" De beweging heeft echt opgepikt stoom in de afgelopen twee of drie jaar ", aldus Stan Lounsbury , een koper uit Louisville , Kentucky . " Sommige kopers zullen niet eens naar buitenlandse goederen als ze niet fair trade te oefenen. "
Jan Syvertsen van de Leakey Collection , dat gevestigd is in Kenia , zei haar bedrijf biedt een leefbaar loon voor de vrouwen die gevallen gebruiken hout , gras en porselein tot high-end kralen , armbanden en kettingen te maken. Vraag van de koper , Syvertsen zei , was hoog geweest tijdens de week - lange markt .
" Mensen begrijpen dat het soms gaat om meer dan de prijs, " zei ze . "Er is een heleboel manieren om de consument terug te geven en nog steeds zijn. Het is goed om te zien dat veel Amerikanen worden meer eco - vriendelijk en bewust zijn van eerlijke handel " Trend Report : . Drie plaatsen waar Designers ( & Kopers ) vinden inspiratie in 2012
From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/home-decor/1002009771.html
Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.