Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> Home Decor >> Content

Hoe te Mozaïek Pot Trivets Zorg

Pot trivets toestaan ​​om hete potten en schalen te plaatsen op tafelbladen of tellers zonder de angst van verbranding of verkleuring van de oppervlakken. Een manier om uw trivets nog decoratief maken is om ze te bedekken met miniatuur mozaïektegels . Mozaïek tegel trivets voorkomen warmteoverdracht van hete potten en schalen en kan worden gebouwd aan een kleurrijk patroon of ontwerp dat past bij uw keuken decor te creëren . Wat je
Siliconen sealer lijm nodig
Gezichtsmasker
Kleine troffel
1 -inch vierkante keramische tegels of Fine grout
Sponge
Metselwerk kit
Paintbrush < br >
Toon meer instructies
1

Spreid een dunne laag siliconen sealer lijm over het oppervlak van de treeft met een kleine troffel . kopen van 2

Druk 1 - inch vierkante keramische tegels op de - sealer bedekte oppervlak verdeeld 1/8-inch elkaar. Laat de lijm drogen 05:56 uur .

Spread
3 een gelijkmatige laag fijne specie over het gehele oppervlak van de treeft met de troffel en duw de specie in de ruimten tussen de tegels . Schraap de overtollige specie met de troffel .

Veeg
4 van het oppervlak van het mozaïek treeft met een vochtige spons aan de voeg van de top van elke tegel te verwijderen . Laat de mortel drogen voor zes tot acht uur .
5

Dek de mozaïek pot treeft met een dunne laag van metselwerk kit aangebracht met een penseel. Laat de kit drogen 4-6 uur voordat u uw kleurrijke , nieuwe treeft .


From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/home-decor/1002009765.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.