Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> Home Decor Planning >> Content

Hoe om te versieren met een chocolade Kleurenpalet

Een chocolade kleurenpalet is een warme , gender - neutrale kleurstelling die werkt met elke stijl van interieur . Licht , medium en donker bruin combineren met rijke crèmes om een chocolade kleurenpalet dat is geschikt voor elke kamer in het huis te creëren . Hierdoor wordt een zeer neutrale selectie van kleuren , is het een verstandige keuze als u overweegt de verkoop van uw huis in de toekomst . Het ontwerpen van een chocolade interieur is een eenvoudig proces , en dit is een kleurenschema dat een warme, gastvrije effect zal creëren , of de stijl is periode , hedendaagse of moderne . Instructies
1

Selecteer een waaier van kleuren. Fluweelachtige licht bruin, aards medium bruin, rijke donkere bruin en crèmes moeten worden gecombineerd tot een schat aan textuur te creëren . Gebruik lichtere tinten zoals crèmes of lichtbruine tinten op de muren in donkere gebieden en donkere tinten van aardachtige medium bruin op goed verlichte muren zoals raam muren. Kleinere gebieden zoals plinten en deurkozijnen moeten worden beschilderd met diepe , bijna zwart, chocolade bruin. Maak een accent muur met een rijk gevormde bruin en crème behang. Kopen van 2

Maak een donker , gezellig effect door met een zwarte vloer , of je besluit op een houten vloer of tapijt. Dit is de beste keuze als u gaat worden met behulp van een veel licht bruin en crèmes op de muren . Voor een lichter effect , of om een ​​donkerdere selectie van de muur kleuren tegen , gebruik dan een lichtere houten vloeren of een fawn of crèmekleurige tapijt. Voor een echt natuurlijk gevoel , gebruik dan een natuurlijke vezel tapijt zoals hennep , jute , zeegras of sisal , die allemaal zijn zeer slijtvast .
3

Introduceer echt diepe , donkere chocolade kleuren in de vorm van meubilair . Ga zo donker mogelijk - denk aan de kleur van echt donkere chocolade . Maakt niet uit hoe donker je gaat, zal het nog steeds een zachtere kleur dan zwart zijn . Voor een lichtere afgewerkt effect , meubels gemaakt van een lichtere houtsoorten zoals grenen is een optie . Als alternatief , verf de meubels crème en gebruik kussens om de echt donkere spatten van kleur toe te voegen .
4

textuur en diepte toevoegen aan de kamer met verschillende stoffen . Maak een ruimte die de zintuigen lekkernijen en stimuleert contact met suède , fluweel, leer en satijn. Stapel kussens en gooit op de sofa's , stoelen en bedden tot een decadent ontspannende ruimte te creëren , en blijven de exploratie van textuur op de vloer met hoogpolig tapijten .
5

Combineer houten en bruin lederen fotolijsten, en blijven de natuurlijke sfeer van de kamer met een paar andere goed gekozen accessoires. Bloemenpracht in crème vazen ​​en kleine houten plantenbakken zijn aantrekkelijk toevoegingen aan de kamer. Maak een middenstuk met een kom van sparappel . Chocolade geurkaarsen aanvulling op het thema van de kamer , en een paar chocolade - vormige kaarsen op een plaat maken de gasten twee keer kijken . Een retro vintage Hershey's chocolade reclame blikken teken de kamer vult .


From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/home-decor-planning/1002063691.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.