Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe kan ik een gehelde Plafond in een Feng Shui slaapkamer Cure

Feng Shui letterlijk vertaalt uit het Chinees naar het " wind en water " en verwijst naar een praktijk van duizenden jaren oud die zich richt op de precieze plaatsing en installatie van objecten , meubels en verlichting te creëren de optimale harmonie met de omgeving . Chinese cultuur dicteert dat deze harmonie kan invloed hebben op vele aspecten van het leven , zoals relaties en rijkdom. Een disharmonie van deze elementen kan slecht Feng Shui creëren . Met een schuin plafond in uw slaapkamer zorgt ervoor dat de chi te veel druk uit te oefenen op je als het stromen naar beneden via de helling van het plafond . Gelukkig kun je dit probleem te genezen op je own.Things je nodig hebt
Spiegel
Accent tafel
Pot van bamboe kokers
Meetlint
Stof
Schaar Heb Push pins
Hamer
Nail
Crystal hanger
Toon meer instructies
1

Beweeg je bed om een ​​ruimte van de kamer waar het is weg van de schuin plafond , indien mogelijk.

Leg het kopen van 2 een spiegel op de top van een accent tafel , night stand of een vlak oppervlak dat het schuin plafond gezichten . Samen zullen het platte vlak van de spiegel en het platte oppervlak van de tafel naar het plafond u te helpen bij het ​​opheffen van de chi .

Plaats 3 een pot van bamboescheuten op een tafel onder de schuine plafond naar de chi te tillen .
4

Meet de lengte en breedte van de schuine wand . Snijd een zacht stukje stof zoals fluweel , chiffon of flanel deze dimensies . Hang de stof over de schuin plafond , met behulp van push pins .

Hammer 5 een kleine 1 - inch spijker in de muur door het hoofd van het bed . Hang een facet geslepen kristallen bol op deze nagel voor bescherming.

Hoe maak je een tiener 's Room op een Budget Redo

Als jongens ouder worden , hun belangen te veranderen , en de leuke jeugd themas worden minder interessant en zelfs pijnlijk, vooral als ze vrienden op bezoek . Een kamer make-over kan in orde zijn en het hoeft niet kost je een fortuin . Transformeer ruimte van je zoon op een begroting in een kamer waar hij zich prettig zal voelen en genieten van tijd doorbrengen met vrienden of alleen. Wat je nod

Meer dan ooit