Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> Home Decor Planning >> Content

Hoe u uw Condo Kijk als een Urban Loft

Een stedelijke loft is een woning die is gelegen direct onder het dak van een gebouw , vaak verbouwde pakhuizen en industriële gebouwen . De ruime , open blik van een stedelijke loft geeft een echt gevoel van het kosmopolitische leven, maar je hoeft niet in een stedelijke loft te wonen om dit effect te creëren. Met de juiste inrichting en accessoires , kan een condo gemakkelijk worden omgezet om het gevoel van een stijlvolle en verfijnde stedelijke loft geven . Instructies
1

Verwijder binnendeuren naar een meer open look te creëren . Urban hokken meestal niet scheidingswanden , waardoor het gevoel van een grote ruimte . Deuren kunnen gemakkelijk worden verwijderd met een schroevendraaier , maar als je niet van het idee van hen volledig te verwijderen , vervangt de bestaande deuren met glazen deuren naar een gevoel van ruimte te creëren . Kopen van 2

Verf de muren met een neutrale kleur met koele ondertoon . Koele kleuren , zoals licht blauw en grijs , visueel wijken , waardoor het interieur groter lijken dan het werkelijk is . Maxima moeten wit tot een gevoel van hoogte te creëren in de kamer .

Maak 3 een industriële uitstraling door het blootstellen van verwarmingsbuizen en luchtkanaal werk . Gebruik zwart of metallic lakken om ze een echte stand- out functie te maken.
4

Gebruik dezelfde vloeren door het hele appartement. Verschillende vloeren in verschillende kamers breekt de stroom van het interieur , verpest het open gevoel. Houten vloeren is zeer populair in de stedelijke lofts. Andere alternatieven zijn geschilderd beton of een licht gekleurde tapijt voor een zachter gevoel .
5

Toevoegen moderne meubels met strakke lijnen in neutrale kleuren . Vermijd ingewikkelde patronen , details en versieringen . Blijf weg van zwaar en stevig uitziende stukken ook. Kies in plaats daarvan stukken die het mogelijk maken het oog om te reizen via hen.
6

Gebruik minimale hoeveelheden meubels . Items zoals hoekbanken creëren veel zitplaatsen , zonder de noodzaak van extra banken en stoelen . Kijk uit voor slimme storage -oplossingen , zoals opslag bankjes , poefs , en boekenkast hoofdeinde. Kies lage kasten in plaats van lange stukken , en de positie van het meubilair rond de randen van de kamer.
7

Houd raam dressings strak en eenvoudig. Metalen jaloezieën toe te voegen aan de industriële uitstraling , terwijl rolgordijnen en vouwgordijnen geven een iets zachtere look zonder toevoeging van lef van weefsel .
8

Gebruik kussens en gooit om spatten van heldere en gewaagde kleur toe te voegen . Table - top accessoires moet ook helder en kleurrijk om te voorkomen dat de koele tinten van steeds te koud. Echter , deze accessoires tot een minimum een rommelige uitstraling te voorkomen . Hang heldere, krachtige kunstwerken aan de muren voor visuele rente . Gebruik clip - frames voor een eenvoudige, slanke en verfijnde look .


From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/home-decor-planning/1002063489.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.