Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> Home Decor Planning >> Content

DIY Hedendaagse Tabel

Eigentijds design richt zich op neutrale kleuren , natuurlijke materialen en een gevoel van minimalisme . Strakke lijnen en moderne meubels zal ver te gaan met deze look . Je hebt niet veel nodig om het af te trekken omdat " less is more " is de heersende gedachtegang . In een eethoek , een eigentijdse inrichting zorgt voor een functionele achtergrond die laat de maaltijd en gesprek glans . Met zo weinig afleiding , de gerechten krijgen centraal staan ​​- zoals ze zouden moeten . U hoeft niet een ontwerper , of zelfs veel geld nodig , om samen te trekken een eigentijdse tafel . U kunt werken op deze doe-het - zelf-project in een weekend.Things Je
tafelloper nodig
middelpunt
Table settings
Toon meer instructies
1 < p > Selecteer een tafel en stoelen met donkere kleuren en strakke lijnen . Glazen tafels met verchroomde of RVS stoelen zijn onmiskenbaar eigentijds. Voor een meer betaalbare ( en kindvriendelijk ) optie gebruik zwart of zeer donker hout. Kopen van 2

Versier de tafel met een strak tafelloper in neutrale tinten . Voor de toegevoegde rente , gebruiken stof met woorden of poëzie gekrabbeld op het. Om een meer formele sfeer te creëren , kiezen voor een fris wit of effen zwarte loper . Vermijdt volledige tafelkleden die te veel van de vorm van de hedendaagse tafel en ontwerp zal verbergen .

Schik 3 een middelpunt dat de tabel geeft een verrassende pop van kleur . Het kenmerk van de hedendaagse design - en het enige dat hij weerhoudt dat eindeloos saai - is het gebruik van felle kleuren in kleine accenten . Vul een rechthoekige bak met gladde keien en Plaats heldere rode kaarsen op, of vul kleine vierkante doosjes met schitterende blauwe bloemen . Combineren moderne vormen met uw favoriete gedurfde tinten voor enkel de juiste aanraking van kleur.
4

Gebruik tafel instellingen die moderne vormen en effen kleuren te nemen . Vierkante , rechthoekige of niervormige platen bieden een verfrissende verandering van traditionele ronde schotels . Als u kiest voor een all - wit set , zeker om te brengen in kleurrijke accenten met heldere stoffen servetten of bestek met gekleurde handgrepen . Het gebruik van kleur in uw plaats instellingen focus op de juiste maaltijd presentatie .


From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/home-decor-planning/1002063370.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.